Digitale menuborden

Door het geanimeerd in beeld brengen van bepaalde menu’s, broodjes of acties kun je het koopgedrag van jouw klant beïnvloeden. Als je graag wil dat het broodje van de maand vaker wordt verkocht of dat jouw klanten vaker voor een menu kiezen in plaats van alleen een broodje, dan weten wij hoe jouw menubord eruit moet komen te zien!

DYNAMISCH EN PROFESSIONEEL

Digitale menuborden zie je steeds vaker verschijnen in snackbars, restaurants, bakery’s en andere horecagelegenheden. De horeca ontdekt steeds vaker de kracht van deze narrowcasting-toepassing. Dynamische content valt namelijk veel meer op dan statische content. Horeca-ondernemers kunnen dankzij een digitaal menubord hun acties nog beter in beeld brengen. Het uitlichten van marge-artikelen is eenvoudig en prijzen of producten zijn in een handomdraai te wijzigen. Een goed geplaatst digitaal menubord is daarnaast zichtbaar vanuit de hele zaak. Door slim gebruik te maken van een contentformat zorg je dat de bezoeker onbewust wordt beïnvloed. Door het toevoegen van animaties behoud je de aandacht van de klant langer. En wie lang naar het menubord kijkt, is eerder geneigd meer te bestellen!

PRODUCTFOTOGRAFIE

Digitale menuborden dragen bij aan een professionelere uitstraling van jouw horeca-zaak, foodtruck of frietwagen. Met onze productfotografie of -videografie kun je gave sfeerbeelden van jouw ambacht toevoegen aan je digitale menubord. De ene tosti is écht de andere niet! Onze professionele fotograaf zorgt ervoor dat jouw menu er net zo lekker uit ziet op de foto als het smaakt!

‘Ik adviseer je graag over digitale menuborden. Wil jij ook graag meer invloed op de keuze van jouw klant? Ik kom graag met je in contact!’

020-330 92 47 Stuur mij een email

Jacco de Ruiter

Business Unit Manager

BETROKKEN EN BEHULPZAAM

Samen kijken we naar de best mogelijke oplossing en locatie voor jouw wensen. We geven je advies over het aantal schermen dat nodig is, helpen je met het selecteren van de juiste informatie voor deze schermen en vertellen je hoe je die het best kunt tonen. We zullen samen de juiste type beeldschermen selecteren, waarbij we rekening houden met essentiële specificaties zoals helderheid, looptijd en dag- en nachtstand. Als we de beeldschermen hebben geplaatst en geïnstalleerd zijn we nog niet klaar. We helpen je een eind op weg, door je bekend te maken met het systeem, zodat je zelf in staat bent de mooiste prijslijsten en acties klaar te zetten en te wijzigen. De digitale menuborden van RAP Media zijn, door het door ons zelf ontwikkelde CMS, eenvoudig te beheren.

MEER OMZET

Het belangrijkste voordeel van een digitaal menubord is dat het de omzet verhoogd. Door de producten met hogere marge prominenter in beeld te brengen, vergroot je het resultaat. Digitale menuborden betalen zich binnen 6-9 maanden terug, afhankelijk van de grootte van je configuratie en het gemiddelde bezoekersaantal. Deze vorm van narrowcasting is dus essentieel in jouw horecazaak! Verras je gasten, laat zien wat er mogelijk is en entertain ze met relevante content terwijl ze staan te genieten van jouw product.

Kortom, RAP Media serveert een slimme narrowcasting oplossing voor de horeca: digitale menuborden. We helpen je graag bij het plaatsen en installeren van de hard- en software en het creëren van smaakvolle content. Wie gebruik maakt van digitale menuborden kan rekenen op:

  • verhoging van de omzet
  • meer beleving en sfeer in de winkel
  • een gebruiksvriendelijk CMS
  • een professionele uitstraling
Business Unit Manager

Jacco de Ruiter

'Digitale menuborden zijn een eyecatcher in jouw horecazaak! Ik vertel je graag over de mogelijkheden.'