Hardware en installatie

Ook bij de keuze van hardware helpen wij jou op weg. Deze keuze hangt voor een groot deel samen met de keuze van een passend contentformat. Wil je 1, 2 of 3 schermen of misschien wel een hele videowall? Wij houden rekening met je doelstelling, je boodschap en de beschikbare ruimte. Aan de hand van impressies laten we zien hoe jouw ruimte er straks met de schermen uit komt te zien.

PROFESSIONELE APPARATUUR

Ieder narrowcastingsysteem begint met een goed communicatieplan. Jouw doelstelling, jouw content en vervolgens, jouw hardware! Het aantal toepassingen en mogelijkheden in narrowcastingschermen lijkt eindeloos. Van een enkel portrait scherm tot een complete videowall, RAP Media helpt je bij het faciliteren- en installeren van de narrowcasting. We werken samen met de bekende scherm- en display leveranciers, maar zitten daar niet aan vast. Daarin zijn we onafhankelijk en flexibel. We bieden je gegarandeerd de beste prijs.

Een narrowcasting- of digital signage scherm is niet een standaard flatscreen tv, maar een beeldscherm speciaal ontworpen voor professioneel gebruik. Voor intensief langdurig gebruik, met hoge helderheid, day scheduling, remote control en geschikt in grotere configuraties zoals een videorow of videowall. Uiteraard zullen we, in overleg, je eigen bestaande beeldscherm kunnen inzetten als deze voldoet aan de minimale eisen of je vervangt gelijk de tv voor een professioneel scherm met 3 jaar onsite garantie zodat je weet waar je aan toe bent. Wij werken veel samen met LG en voor onze bevestigingssystemen werken wij samen met Vogels en NewStar.

We halen alles uit de kast voor je. Of beter, we zetten het in de kast voor je. We kunnen je helpen met een (waterdichte) behuizing in elk gewenste kleur en maat. Welke technische eisen ook nodig zijn voor de gekozen toepassing, RAP Media regelt het.

DE PERFECTE LOCATIE

Bij het plaatsen van een narrowcasting systeem komt vaak veel kijken. Er moet bijvoorbeeld goed worden gekeken naar de beste zichtlocaties om de beeldschermen op te hangen. Welk formaat past het best bij jouw zichtlocatie en doelstellingen? Vervolgens bekijkt onze buitendienstmonteur de mogelijkheden voor het bevestigen van het scherm, de beschikbare stroompunten én of er mogelijkheden zijn om het scherm aan te sluiten op het internet. Is alles geïnventariseerd, dan kunnen we aan de slag. Eénmaal geïnstalleerd en draaiend, zorgt onze monteur ervoor dat je bekend raakt met het scherm, de bediening ervan en krijg je een goede instructie voor het gebruiken van het Content Management Systeem.

RAP Media levert en plaatst alle apparatuur die nodig is om aan de slag te gaan met narrowcasting. We helpen je bij het selecteren van de juiste apparatuur en ontzorgen je volledig als het gaat om het plaatsen en installeren van de hardware en software. Je kunt rekenen op:

  • Een heldere inventarisatie en een passend advies
  • De hoge kwaliteit van onze hardware
  • Een vakkundige plaatsing
  • Een duidelijke instructie voor het gebruiken van het CMS
  • Uitstekende service, zowel telefonisch als op locatie

‘Heb jij een idee dat niet met een standaard beeldscherm kan worden opgelost? Dan help ik je graag! Ik zoek alles voor je uit!’

020-330 92 47 Stuur mij een email

Matthijs de Haan

Productmanager

Installateur

Tommy Zijlstra

'Ik zorg voor een nette afwerking en duidelijke communicatie. Ik ga pas naar huis als de klant tevreden is!'