Samen bereiken we meer met narrowcasting

Onze diensten

Als je contact met ons opneemt beginnen we bij het begin. Wat zijn jouw communicatiedoelstellingen? Samen maken we een plan.

Als fullservice narrowcastingbureau helpen we je dus vooraf, tijdens, en na de installatie. Dit kunnen we zo goed omdat we duidelijk in beeld krijgen wat jij nodig hebt. Dat verstaan wij onder ‘fullservice narrowcastingbureau’. Wij kunnen alles voor je overnemen! Wil je liever zelf de touwtjes in handen houden? Dat is aan jou, jij hebt de regie.

Omdat jij je klanten het beste kent, hebben we ook na de installatie regelmatig contact. Samen bereiken we meer dan alleen. Met jouw kennis van je eigen business en onze kennis van narrowcasting maken we jouw investering de moeite waard.

Advies en begeleiding

Wat wil jij bereiken met beeldschermcommunicatie? Wil je de sfeer in je winkel verhogen of wil je meer omzet draaien? Wil je je klanten tijdens het wachten op de hoogte houden van het proces?

Hardware en installatie

Ook bij de keuze van hardware helpen wij jou op weg. Deze keuze hangt voor een groot deel samen met de keuze van een passend contentformat.

Contentstudio

Natuurlijk heb je voor narrowcasting content nodig. Heb je al mooie beelden van jouw product of dienst? Dan kunnen wij er gave animaties van maken. Heb je die nog niet? Dan schieten wij de beelden zelf.

Software

Sinds het ontstaan van RAP hebben we altijd onze eigen software ontwikkeld. Deze is door de jaren heen steeds doorontwikkeld op het gebied van functionaliteit maar ook op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en performance. Het grote voordeel van zelf software ontwikkelen is dat we niet de workflow van een softwarefabrikant hoeven te volgen maar dat de software op maat is voor onze eigen, unieke filosofie.

Beheer en regie

Met het Content Management Systeem van RAP Media ben je eigen regisseur. Je hebt duidelijk overzicht en bepaalt zelf wanneer je de content wilt uitzenden. Natuurlijk ondersteunen wij je waar je dat wil!

Service en support

Fullservice is een term die verwachtingen schept. Je mag er op vertrouwen dat ons serviceteam voor je klaar staat! Vaak kunnen we je telefonisch helpen, maar ook hulp op locatie is altijd snel mogelijk.

Service manager

Dennis Wildeman

'Betrokken en behulpzaam, van advies tot nazorg. Daar mag je op vertrouwen.'