Goed in beeld bij elke klant

Narrowcasting

Met narrowcasting heb je een waardevolle aanvulling op jouw marketing-mix in handen. Je kan snel wijzigingen doorvoeren, veel dynamiek en sfeer creëren en het gedrag van jouw klant beïnvloeden. Hoe je dat doet? Met het juiste plan, de juiste locatie én de juiste content! Wij helpen je graag.

DYNAMISCH EN ALTIJD UP TO DATE

Narrowcasting, ook wel beeldschermcommunicatie of digital signage genoemd, is precies het tegenovergestelde van broadcasting. Broadcasting kennen we van de reguliere tv, namelijk het zenden van heel veel content naar een breed publiek. Narrowcasting is juist het zenden van gerichte content naar een specifiek publiek. Oftewel, een belangrijk marketing-instrument. Deze communicatie gebeurt veelal via beeldschermen.

Met narrowcasting is elk digitaal scherm een interactieve plek waarbij je klanten weet te binden. Bij de kassa, toonbank, receptiebalie, kantine, kantoor, showroom of bakery (zogenoemde ’touchpoints’) helpen beeldschermen jouw business in beeld te krijgen. Licht diensten of producten uit die jij meer wil verkopen of versterk de sfeer en merkbeleving met gave videobeelden. Ook voor interne communicatie kan narrowcasting, ook wel digital signage genoemd, ingezet worden. Verzacht de wachttijd, versterk de merkbeleving en verhoog je omzet met! Doordat de digitale schermen eenvoudig te beheren zijn met ons gebruiksvriendelijke Content Management Systeem, is jouw communicatie altijd up to date!

VAN A TOT Z

RAP Media denkt vanaf het begin met je mee hoe je narrowcasting het beste in kan zetten in jouw organisatie. Natuurlijk hebben we daarbij oog voor de belangrijke zaken voor jou als ondernemer, maar we verrijken je beeldschermen ook juist graag met relevante content voor de kijker. We weten als geen ander hoe je verschillende informatiestromen goed in beeld kunt brengen voor het beste resultaat. Een goede digital signage-oplossing is visueel aantrekkelijk, bevindt zich op de juiste locatie, bevat interessante content voor de klant én zorgt voor het behalen van de communicatiedoelstelling van de ondernemer! Lees hier meer over onze werkwijze.

‘Wil jij weten wat narrowcasting voor jou kan betekenen? Ik help je graag!’

Stuur mij een email 020 - 330 92 47

Elmer de Vries

Oprichter | Business Unit Manager

WAT IS JOUW DOEL?

Narrowcastingschermen bieden jou dus de mogelijkheid om producten, diensten of acties uit te lichten. Bewegend beeld trekt 10 x sneller de aandacht dan statisch beeld. Van deze aandacht kun je dus effectief gebruik maken! Geschikte content en geschikte contentformats zijn daarbij ontzettend belangrijk. Maar ook de locatie doet er toe. We adviseren je graag.

De beeldschermen komen te hangen op de ‘touchpoints’ in jouw organisatie. De term touchpoints gebruiken wij voor de diverse contactpunten die in de klantreis van jouw bedrijf bestaan. Op deze plekken is het trekken en behouden van de aandacht van jouw doelgroep het makkelijkst en het meest logisch. Denk hierbij aan een afrekenpunt, een wachtruimte, een receptie of een etalage. Elke stap binnen de customer journey vraagt om een gerichte aanpak. Zo is het contactmoment bij een receptiebalie kort, terwijl dit in een wachtruimte of koffiehoek veel langer is. Wij helpen bij het bepalen van het optimale contentformat per hotspot zodat elk moment maximaal benut wordt. Met handige formats, waarbij de informerende content ‘vast’ staat en de beïnvloedende content dynamisch wordt getoond behaal je het beste resultaat. Met onze inhouse studio met zeer ervaren contentadviseurs zijn de lijntjes kort en de mogelijkheden groots! Wij zorgen samen dat jouw investering de moeite waard is.

Oprichter, Business Unit Manager

Hessel de Vries

'Zet narrowcasting in op het juiste moment, de juiste locatie én het juiste tijdstip en beïnvloed het gedrag van de klant.'