Contentformats

Wat wil je allemaal aan je doelgroep laten zien? Als je alleen acties laat zien is de aandacht van jouw klant snel weg. Door een deel van jouw schermformat te gebruiken voor relevante informatie voor jouw passant of klant behoud je de aandacht langer.

RELEVANTIE ZORGT VOOR ATTENTIEWAARDE

Van videowall tot videorow, van etalagescherm tot LED-mast, niet elke boodschap komt even goed tot zijn recht op elke toepassing. Daarom denken we graag mee met jouw doelstelling. Wat is de boodschap die je graag wil meegeven?

Afhankelijk van jouw doelstelling en de hotspot adviseren wij een contentformat. Dit betekent dat jouw scherm in meerdere ‘vlakken’ wordt verdeeld. Elk vlak voegt attentiewaarde toe. Wij ontwikkelen deze formats aan de hand van verschillende doelstellingen. Als je alleen acties laat zien is de aandacht van jouw klant snel weg. Door relevante informatie toe te voegen voor je klant behoud je de aandacht langer. Je kan bijvoorbeeld denken aan interactieve content, zoals Top5 rentestanden, klantreviews, weer- of nieuwsberichten en koppelingen met je software.

‘De studio van RAP Media staat voor je klaar. Wil je meer weten? Ik kom graag met je in contact!’

020-330 92 47 Stuur ons een email

Juri Baars

Contentadviseur

OVERZICHTELIJK EN EFFECTIEF

Een digitaal menubord komt bijvoorbeeld het best tot zijn recht als het overzichtelijk is en de inhoudelijke informatie niet steeds verspringt, maar het is ook verstandig de juiste aandacht te vestigen op je acties en meest winstgevende menu’s. Ook het toevoegen van een volgnummersysteem is een nuttige optie. Hoe zet je narrowcasting in bij het verwelkomen van je klanten en hoe combineer je dat met cross-selling en aftersales? Hoe zorg ik ervoor dat ik impulsaankopen stimuleer bij de kassa? We helpen je graag met het vinden van een antwoord op deze vragen. Wij hebben inmiddels ruim 15 jaar ervaring met beeldschermcommunicatie. We weten als geen ander hoe je verschillende informatiestromen als beeldscherm reclame goed in beeld kunt brengen voor het beste resultaat.

Natuurlijk hebben we daarbij oog voor de belangrijke zaken, maar we verrijken je beeldschermen ook graag met relevante en commerciële content. Je kunt rekenen op:

  1. het beste contentformat voor jouw doelstelling
  2. het efficiënt inzetten van cross-selling
  3. de juiste vormgeving die past bij de boodschap
Motion Graphics Designer

Marcel Hamerslag

'Wil jij zo veel mogelijk impact creëren met jouw digitale schermen? Ik adviseer je graag!'