Dries van den Berg

De digitale menuborden zijn onmisbaar in de viswinkel. Bezoekers worden direct geïnformeerd over het menu, de prijzen en diverse acties. Er is een overzichtelijke verdeling tussen de diversiteit in het menu en de acties. Met een uniek volgnummersysteem kan middels een druk op de knop het centrale volgnummer worden getoond.

PALINGMUSEUM

Volgens ondernemers Dries en Peter van den Berg staat Harderwijk nog altijd bekend als de stad van de paling. Ondanks dat alle grote visrokerijen daar inmiddels zijn verdwenen, is een betere locatie voor een Palingmuseum volgens vader en zoon niet denkbaar. Ze zijn jarenlang bezig geweest met de ontwikkeling en totstandkoming van het museum. Naast het gratis museum, is er ook een viswinkel aanwezig. RAP Media heeft de ondernemers geholpen om het menu zo goed mogelijk in beeld brengen in de viswinkel. Er zijn daarvoor maar liefst zeven digitale menuborden met beeldschermcommunciatie geplaatst.

Door de grootte van de verkoopbalie en rokerij is er gekozen voor een veelvoud aan digitale menuborden. Dit resulteerde in totaal zeven landscape displays. Door deze digital signage-oplossing is het mogelijk het menu gevarieerd in beeld te brengen. Op de schermen is de tekst van het menu in combinatie met de prijslijst vastgezet, de verschillende acties worden juist dynamisch getoond.

VOLGNUMMERSYSTEEM

Ook hebben we een uniek volgnummersysteem ontwikkeld en geleverd aan het Palingmuseum. De wens was om vanaf drie verschillende kassa posities middels een drukknop het centrale volgnummer te kunnen doordrukken. Het volgnummersysteem is in de content van drie individuele systemen verwerkt en mooi vormgegeven door onze studio. Daardoor is het volgnummersysteem volledig in stijl met de overige content op de digitale menuborden. Een unieke oplossing!

Doelstelling: het menu overzichtelijk in beeld brengen, een volgnummersysteem implementeren acties uitlichten en omzet van de viswinkel vergroten.

‘Zet digitale menuborden echt slim in door het toevoegen van animaties of volgnummersystemen. Neem gerust contact op.’

020-330 92 47 Stuur mij een email

Hessel de Vries

Oprichter, Business Unit Manager