Samen creëren wij de juiste boodschap

Studio

Jouw boodschap moet helder en goed overkomen bij je doelgroep. Daarom ontwikkelen wij contentformats, adviseren we je over productfotografie en zijn we op de hoogte van de laatste trends rondom animatie. Wij inspireren je om jouw narrowcastingschermen zo effectief mogelijk in te zetten. Onze eigen contentstudio helpt graag met de creatie en opmaak van content voor jouw doelgroep en doelstellingen. We zorgen voor een passend contentformat, houden rekening met huisstijleisen en zorgen voor de juiste call-to-actions met de juiste dynamiek.

Onze studio is er op ingericht om snel en transparant te werk te gaan. We stemmen alles af en zorgen voor de beste content! Ruim 90% van onze klanten kiest er dan ook voor de content door ons op te laten maken!

Contentformats

Door een deel van het scherm te gebruiken voor bijvoorbeeld klantreviews, interactieve content of nieuwsberichten behoud je de aandacht langer. Er zijn talloze mogelijkheden om jouw scherm meer attentiewaarde te geven.

Videoproductie en -animatie

Een inspirerende video of opvallende animatie is van grote invloed om de doelgroep écht te raken. Wij hebben al vele jaren ervaring en weten welke animaties of videoproducties geschikt zijn voor narrowcasting.

Productfotografie en -videografie

Als je jouw product of dienst écht goed in beeld wil hebben is professionele fotografie of videografie een must! Wij helpen je graag met het maken van deze foto’s zodat jouw content optimaal in beeld wordt gebracht.

Interactieve narrowcasting

Door slimme oplossingen en koppelingen met verschillende softwareprogramma’s kunnen wij belangrijke gegevens inzichtelijk maken en daarnaast verwerken in de content. Realtime informatie voor je klanten, collega’s of voor jezelf.

Advertising

Wil je jouw narrowcastingscherm inzetten als advertentiekanaal voor anderen? Of wil je juist eigen advertenties laten draaien bij onze partners in jouw regio? Wij bieden een unieke dienstverlening.

Contentadviseur

Demi Hasselt

'Wil jij weten wat de beste manier is om jouw klanten aan te zetten tot actie? Neem dan contact met ons op!'