Videoproductie en -animatie

Om optimaal in beeld te komen bij je doelgroep is bewegend beeld cruciaal. Onze motion graphic designers zijn gespecialiseerd in het creëren van de juiste dynamische content. Een inspirerende video of opvallende animatie is van grote invloed om de doelgroep écht te raken. Wij hebben al vele jaren ervaring en weten welke animaties of videoproducties geschikt zijn voor narrowcasting.

ZET JE KLANT IN BEWEGING

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Bewegende beelden vertellen het hele verhaal. De videoproducties en -animaties van RAP Media helpen je hierbij. Een inspirerende video of opvallende animatie is van grote invloed om de doelgroep écht te raken. Is een animatie of video voor narrowcasting dan anders dan een gewone video of animatie? Jazeker!

Bij het maken van een video of animatie voor narrowcasting houden we rekening met het contactmoment met de klant of passant. Per hotspot verschilt dit. Is het contactmoment vluchtig, kort of juist lang? Door het inzetten van een goed contentformat kun je het maximale halen uit dit klantcontact. Zet je klant direct aan tot aankoop van een impulsartikel bij de kassa of zorg ervoor dat jouw klant trek krijgt van de heerlijk uitziende snacks en broodjes op het digitale menubord. Een visueel aantrekkelijke boodschap creëert de ultieme beleving rondom een product of dienst. Wij kunnen je helpen met deze productfotografie en -videografie.

‘Wij zorgen voor de juiste dynamiek, call-to-action en het beste beeldmateriaal’

020-330 92 47 Stuur mij een email

Marcel Hamerslag

Motion Graphics Designer

CONTENTPLAN

Als een klant contact met ons opneemt om nieuwe content te bespreken gaan wij aan de slag! Tijdens dit creatieve proces laten wij onze ideeën zien. Dit kan bij ons op kantoor, waar wij een enorme videowall hebben, maar natuurlijk ook digitaal. We maken verschillende voorbeelden en laten zien waarom juist díe animatie of video kan helpen om je doelstellingen te behalen. Uiteindelijk komen we met een contentplan waar zowel de klant als wij volledig achter staan! Wie optimaal gebruik maakt van onze videoproductie en animatie kan rekenen op:

  • het vergroten van de beleving rondom een organisatie, product of actie
  • een hogere conversie door de boodschap op de juiste schermen uit te zenden
  • meer contact met je doelgroep
Contentadviseur

Juri Baars

'Hoe jouw communicatiedoelstellingen behaald worden? Door de content op de juiste manier in te zetten. Ik help je graag!'