This is where the magic happens

Touchpoints

Touchpoints zijn de contactpunten in jouw winkel of bedrijf waar, zoals wij het noemen, ‘the magic happens’. Op deze plekken komt je (potentiële) klant of passant in aanraking met jouw organisatie. Dit kan een vluchtig contact zijn, zoals bij een etalage in een winkelstraat, maar ook juist lang, zoals in een wachtruimte. Voor elke hotspot geldt dat de boodschap goed afgestemd moet zijn op de doelgroep en de lengte van het contactmoment. Naast de inhoud van je boodschap moet je ook rekening houden met de zicht- en aanlooplocatie zodat niets nog in de weg staat van een waardevol communicatiemoment!

De meest voorkomende touchpoints waar wij ervaring mee hebben lichten we hier uit.

Wachtruimte

Een wachtruimte is een plek in jouw organisatie waar de klant relatief lang aanwezig is. Hier is het verzachten van de wachttijd meestal één van de doelen. Doordat jouw klant langer aanwezig is, is het aanprijzen van aftersales artikelen, lokale mededelingen of nevendiensten aantrekkelijk. Vergeet niet om ook infotainment of entertainment toe te voegen voor een optimale beleving!

Etalage

Een etalage heeft de functie om te laten zien wat de aard is van de winkel en wat er wordt verkocht. Deze plek is dus bij uitstek geschikt om jouw bedrijfsverhaal te vertellen. Waar ben jij goed in, wat verkoop je allemaal en wat maakt jouw bedrijf nou anders dan de andere in de winkelstraat? Wij helpen je graag met deze vraagstukken.

Receptie en welkomstbalie

De receptie of balie is het eerste contactmoment met jouw klant of bezoeker. Je kan de eerste indruk positief beïnvloeden door de bezoekers persoonlijk welkom te heten en gave branded content te tonen. Deze plek is ook erg geschikt om seizoensacties of speciale diensten extra uit te lichten.

Interne communicatie

Een goede combinatie tussen bedrijfsrelevante- en informele content betrekt werknemers bij de organisatie. Denk aan leuke social media posts, real time verkoop- of omzetcijfers of foto’s van (personeel)uitjes die getoond kunnen worden en zeker voor gespreksstof gaan zorgen.

Instore & Showroom

In de showroom is ruimte om jouw klant te verrassen en te inspireren met de nieuwste collectie. Ook is deze plek geschikt voor bijvoorbeeld realtime interactie. Narrowcasting is op deze plek bijzonder geschikt voor het verhogen van de winkelbeleving.

Kassa en point-of-sale

Met narrowcasting bij het afrekenpunt stimuleer je impulsaankopen en haal je het maximale uit je klanten. Bovendien kan je aandacht vestigen op jouw nevendiensten. Elke bezoeker moet langs je kassa, dus dit is een uitstekende locatie om jouw winstpakkers onder aandacht te brengen!

Digitale menuborden

Door het geanimeerd in beeld brengen van bepaalde menu’s, broodjes of acties kun je het koopgedrag van jouw klant beïnvloeden. Als je graag wil dat het broodje van de maand vaker wordt verkocht of dat jouw klanten vaker voor een menu kiezen in plaats van alleen een broodje, dan weten wij hoe jouw menubord eruit moet komen te zien!

Outdoor

Outdoor narrowcasting zie je steeds meer in het straatbeeld. van LED-borden langs een drukke weg of juist digitale stoepborden in de winkelstraat. Met custom-made casings en speciale outdoor displays is er ontzettend veel mogelijk!

Oprichter, Business Unit Manager

Hessel de Vries

'Samen maken wij jouw investering de moeite waard!'