Outdoor narrowcasting

Om al buiten jouw shop attentiewaarde te creëren kun je Outdoor communicatie inzetten. Van veraf zijn de LED-borden al in zicht. Op deze plek moet de boodschap in minder dan een seconde duidelijk zijn. Outdoor digital signage kan ook bijvoorbeeld bij de tankpomp plaatsvinden. Hier is het contactmoment langer en zijn doelstellingen als ‘meer herhaalbezoeken’ of ‘meer shopomzet’ ook geschikt.

COMMUNICEREN MET HET GROTE PUBLIEK

Met outdoor digital signage communiceer je met een groot, vaak onbekend publiek. Door op op de gevel of in de voortuin van jouw shop outdoor narrowcasting in te zetten bereik je een enorme groep mensen die nog niet direct verbonden is met je bedrijf of organisatie. Daarnaast kan je met outdoor narrowcasting rekenen op de volle aandacht, want het aantal displays dat in openbare ruimte wordt geplaatst is nog beperkt. Het aantal concurrerende schermen is nu nog niet zo groot en daarmee komt jouw dienst of product extra goed in beeld.

Op deze hotspot is het heel nuttig om jouw loyalty-programma’s te laten zien. Denk daarbij aan sparen voor een gratis carwash, gratis koffie of huishoudelijke artikelen. Het moet voor de passant snel duidelijk zijn waarom hij juist bij jou terug moet komen.

‘Wil jij meer weten over outdoor narrowcasting? Ik kom graag met je in contact!’

020-330 92 47 Stuur mij een email

Echelle Wamsteker

Business Unit Manager

VLUCHTIG PUBLIEK

Outdoor narrowcasting leent zich bijzonder goed voor het realiseren van brand awareness, het communiceren van een algemene boodschap of een advertentie voor een brede doelgroep. De content die ‘outdoor’ moet draaien, moet goed zijn afgestemd op het vluchtige publiek. Je hebt immers maar even de aandacht van de passant. In dat korte moment moet je wel een boodschap kunnen overbrengen. Wij helpen je hierbij, zodat jouw boodschap buiten goed binnenkomt.

MULTIMEDIA TANKPOMP

Het is ook mogelijk om bij speciale Multimediapompen narrowcasting in te zetten. Wij zorgen voor geschikte content voor elk actiemoment bij de pomp! Op deze plek informeer je de klant over het aantal getankte liters en laat je tegelijkertijd bijvoorbeeld beelden van lekkere koffie of broodjes zien!

Business Unit Manager

Echelle Wamsteker

'Ook buiten is narrowcasting in te zetten. Trek de aandacht op de juiste plekken en vergroot je omzet!'