Over RAP Media

Wij helpen je van A tot Z en begeleiden jou in het hele proces rond narrowcasting. We adviseren op het gebied van jouw doelstellingen, de plaatsing van de hardware, de invulling van de content. Wij kunnen alles uit handen nemen. Van productfotografie tot contentcreatie en van uitgebreid advies tot excellente nazorg.

JOUW INVESTERING DE MOEITE WAARD

RAP Media staat voor de kwaliteit en meerwaarde van narrowcasting. Wij geloven dat jij meer uit je relatie met jouw doelgroep kan halen door beeldschermcommunicatie in te zetten. We houden ons dagelijks bezig met het creëren van waardevolle content voor jou en zijn continu aan het testen of nieuwe contentformats misschien beter werken dan andere. Graag zoeken we uit hoe jij je klant het best kan verwelkomen, informeren, enthousiasmeren of aanzetten tot actie met narrowcasting.

Wij hebben al ruim 15 jaar ervaring met narrowcasting; al vanaf 2005 werkten de gebroeders De Vries vanuit hun garagebox in Amsterdam aan wat nu RAP Media is. Elmer en Hessel de Vries begonnen als één van de eerste ondernemers in Nederland met narrowcasting. De afgelopen jaren hebben wij ons verder gespecialiseerd en weten wij écht wat werkt! Ben jij wel benieuwd wie wij zijn? Neem hier een kijkje!

‘Ik vertel je graag meer over onze werkwijze, diensten en producten. Neem gerust contact op.’

020-330 92 47 Stuur mij een email

Hessel de Vries

Oprichter, Business Unit Manager

FULLSERVICE

Kwaliteit gaat bij ons voor kwantiteit en wij zijn geen dozenschuivers. Onze eigen monteurs werken met orde en netheid. Ze gaan pas weg zodra alles werkt, duidelijk is en netjes is opgeruimd. Na de installatie zorgt onze monteur ervoor dat je bekend raakt met het scherm, de bediening ervan en krijg je een goed instructie voor het gebruiken van het Content Management Systeem (CMS).

We zijn er trots op dat we al 15 jaar experts zijn op het gebied van beeldschermcommunicatie. Ons motto ‘Content is het doel, techniek is het middel’ helpt ons om met klanten de juiste boodschap te formuleren. Deze sluit aan de communicatiedoelstelling en locatie. Onze eigen dedicated contentstudio helpt onze klanten met de ontwikkeling van prikkelende en effectieve content. Vanaf de oriëntatiefase tot na de installatie is RAP Media de narrowcastingpartner die betrokken blijft bij jouw boodschap.

Oprichter, Business Unit Manager

Hessel de Vries

'Verwelkomen, informeren, enthousiasmeren en aanzetten tot actie; narrowcasting helpt je jouw doelen te verwezenlijken.'