Ons team

We zeggen het al vaker: RAP Media is goed in beeld. We lopen graag voorop, en om dit te kunnen blijven doen, is een sterk team een vereiste. Omdat fullservice bij ons fullservice is, hebben wij alles in huis! Van studio tot service en support en van verkoop tot buitendienst monteurs. Wij stellen ons graag aan je voor!

Stephan Sierra Perdomo

Studiomedewerker

Stephan heeft al twee keer stage gelopen bij RAP, maar nu hij is afgestudeerd is hij eindelijk echt bij ons in dienst. Hij zorgt er voor dat onze stagiairs goed ingewerkt worden en aan de slag kunnen. Welkom Stephan!

Abbey

K9

Hondje van de baas, of een baas van een hondje? Abby mag graag springen; waardoor ‘Laag!’ een veelgehoorde spreuk is op kantoor.

Tommy Zijlstra

Buitendienst monteur

Tommy produceert als buitendienstmonteur gegarandeerd een glimlach op je gezicht. Onderweg naar onze klanten luistert ‘ie graag naar zijn beats die hij maakt voor Yes-R, Oualid-R of Ricardo Kolleman.

https://www.linkedin.com/in/tommy-zijlstra-a1786936/

Barry van Breukelen

Buitendienst monteur

Gaat recht op zijn doel af. Is er ergens een probleem, dan komt onze buitendienstmonteur Barry graag naar je toe. Hij is super handig en weet dan ook menig probleem in een handomdraai op te lossen.

https://www.linkedin.com/in/barry-van-breukelen-8a8ba731/

Jeroen van de Belt

Buitendienst monteur

Is (net als Elmer en Hessel) een petrolhead. Is veel onderweg als monteur. In zijn vrije tijd weet hij als pro dragracer alle snelheidsrecords te breken.

Steven Klein

Softwareontwikkelaar

Steven is het brein achter onze techniek. Houdt de apparatuur van onze opdrachtgevers in topconditie en zorgt er dus voor dat alles blijft werken zoals het moet werken.

https://www.linkedin.com/in/steven-klein-a74848112/

Liset Valster

Marketeer

Liset is verantwoordelijk voor de marketing en PR van RAP Media.

https://www.linkedin.com/in/lisetvalster/

Ley Merlijn

Service en Support medewerker

Service en support. Als je ons belt is de kans groot dat je Ley aan de telefoon krijgt. Hij kan vaak al direct op afstand helpen!

https://www.linkedin.com/in/ley-merlijn-38a7198b/

Marcel Hamerslag

Motion Graphics Designer | Content Adviseur

Is een supergoede Motion Graphics designer én filmmaker. Twee unieke talenten die hij perfect weet samen te voegen als Motion Graphic Designer bij RAP Media.

https://www.linkedin.com/in/marcel-hamerslag-124a1ba8/

Matthijs de Haan

Productmanager

Werkt altijd aan nieuwe en innovatieve oplossingen. Maakt mogelijk wat voorheen (vaak) nog niet mogelijk was. Werkt zorgvuldig. Is altijd to the point, maar houdt zo af en toe ook wel van een geintje.

https://www.linkedin.com/in/matthijs-de-haan-9aab9a29/

Echelle Wamsteker

Business Unit Manager

Echelle is graag bij de klant in gesprek en dus ook veel onderweg. Zij houd zich vooral bezig met onze retail-klanten!

https://www.linkedin.com/in/echelle-wamsteker-685a42157/

Elmer de Vries

Oprichter | Business Unit Manager

Elmer is een echte teamspeler én een petrolhead en is dus graag onderweg naar één van onze opdrachtgevers. Heeft een grote zwak voor eenvoud en ambacht en dat is goed terug te zien in zijn werk.

https://www.linkedin.com/in/elmer-de-vries-2a46128/

Jasper van Nispen

Service Manager

(Klant)vriendelijk en hulpvaardig. Jasper is onze allrounder en verantwoordelijk voor alle operationele zaken samen met Matthijs en Hessel.

https://www.linkedin.com/in/jasper-van-nispen-22101198/

Juri Baars

Motion Graphic Designer | Content Adviseur

Enthousiast en creatief. Vindt altijd wel een creatieve oplossing en is daarmee een belangrijke spin in het web. Juri is als studio manager en multimedia ontwerper verantwoordelijk voor het motiveren en inspireren van ons team.

https://www.linkedin.com/in/juribaars/

Joost Kuhlman

Business Unit Manager

Joost zorgt ervoor dat RAP Media zelf ook goed in beeld komt. Staat voor zijn team én voor onze opdrachtgevers. Hij kan enorm genieten van een weekendje weg of een mooie reis.

https://www.linkedin.com/in/joost-kuhlmann-3163a99/

Hessel de Vries

Oprichter | Business Unit Manager

Is, net als Elmer, veel ‘on the road’. Hessel is een echte doorzetter, gaat door waar anderen stoppen en weet de grenzen van de techniek als geen ander te benutten.

https://www.linkedin.com/in/hesseldevries/