Ons team

We zeggen het al vaker: RAP Media is goed in beeld. We lopen graag voorop, en om dit te kunnen blijven doen, is een sterk team een vereiste. Omdat fullservice bij ons fullservice is, hebben wij alles in huis! Van studio tot service en support en van verkoop tot buitendienst monteurs. Wij stellen ons graag aan je voor!

Georgina Pronk

Motion Graphics Designer

Een creatieve doorzetter. Naast Motions Grapics Designer ook in het bezit van codingskills. Tel daar het teamplayer bij op en zie daar, met Georgina hebben we een fijne collega in huis.

https://www.linkedin.com/in/georgina-pronk-360618201/

Roel van der Marck

Engineer

Technisch opgeleid, creatieve achtergrond. De ideale ingrediënten om complexe en grootste visuele uitdagingen aan te. Roel kan het allemaal hebben.

https://www.linkedin.com/in/roelvdmarck/

Chantal van Binsbergen

Clientmanager

Ziet het grotere plaatje. Weet wat écht samenwerken is, met het beste eindresultaat van haar klanten als doel voor ogen.

https://www.linkedin.com/in/cvanbinsbergen/

Djan Alblas

Studiomanager

Onze Djan heeft onze studio onder zijn supervisie. Weet wat de klant wil, maar ook wat de klant nodig heeft. Samen tot een geweldig eindresultaat!

https://www.linkedin.com/in/djan-alblas-2b28a65/

Abbey

K9

Hondje van de baas, of een baas van een hondje? Abby mag graag springen; waardoor ‘Laag!’ een veelgehoorde spreuk is op kantoor.

Barry van Breukelen

Buitendienst monteur

Gaat recht op zijn doel af. Is er ergens een probleem, dan komt onze buitendienstmonteur Barry graag naar je toe. Hij is super handig en weet dan ook menig probleem in een handomdraai op te lossen.

https://www.linkedin.com/in/barry-van-breukelen-8a8ba731/

Demi Hasselt

Studiomedewerker

Demi is creatief, nieuwsgierig en leert graag nieuwe dingen. Als een vis in het water als het gaat om art en illustraties. Bouwt jouw vraagstuk om tot een knallende boodschap.

https://www.linkedin.com/in/demi-hasselt-7b74181b8/

Ley Merlijn

Service en Support medewerker

Service en support. Als je ons belt is de kans groot dat je Ley aan de telefoon krijgt. Hij kan vaak al direct op afstand helpen!

https://www.linkedin.com/in/ley-merlijn-38a7198b/

Matthijs de Haan

Productmanager

Werkt altijd aan nieuwe en innovatieve oplossingen. Maakt mogelijk wat voorheen (vaak) nog niet mogelijk was. Werkt zorgvuldig. Is altijd to the point, maar houdt zo af en toe ook wel van een geintje.

https://www.linkedin.com/in/matthijs-de-haan-9aab9a29/

Elmer de Vries

Oprichter | Business Unit Manager

Elmer is een echte teamspeler én een petrolhead en is dus graag onderweg naar één van onze opdrachtgevers. Heeft een grote zwak voor eenvoud en ambacht en dat is goed terug te zien in zijn werk.

https://www.linkedin.com/in/elmer-de-vries-2a46128/

Hessel de Vries

Oprichter | Business Unit Manager

Is, net als Elmer, veel ‘on the road’. Hessel is een echte doorzetter, gaat door waar anderen stoppen en weet de grenzen van de techniek als geen ander te benutten.

https://www.linkedin.com/in/hesseldevries/

Nando de Groot

Motion Graphic Designer

Nando ademt creativiteit. Hij zet ideeën om in beelden, en die beelden weer in actie. Recht op het doel af, maar wel fijn weergegeven.

https://www.linkedin.com/in/nando-de-groot-a592501bb/