Beheer en regie

Met het content management systeem van RAP Media ben je eigen regisseur. Je maakt zelf eenvoudig je eigen uitingen en bepaalt zelf wanneer je deze wilt uitzenden. Even geen tijd? Dan kijken we vanaf de zijlijn met je mee. Wil je liever alles uit handen geven? Dat kan natuurlijk ook!

MIJN DNA

Het Content Management Systeem (CMS) van RAP Media geeft je de regie over je eigen communicatie uitingen. DNA staat voor Display voor Nieuws en Acties. Die naam stamt uit een tijd waarin narrowcasting nog vooral daarvoor gebruikt werd. Nu is ook het tonen van sfeerbeelden, branded content en interne informatie steeds gebruikelijker geworden.

In het CMS kun je zelf content toevoegen. Kun of wil je dit niet zelf doen dan kun je dit eenvoudig uitbesteden aan onze eigen studio. Hiermee gaan we direct aan de slag, onderdeel van onze service. Voordelig, transparant en ook direct getoond op jouw narrowcasting scherm. Wil jij bijvoorbeeld je advertentie bewegend in beeld, of moeten we iets voor je animeren? Geen probleem, dat regelen we voor je.

ONZE EIGEN SOFTWARE

Wij hebben zelf unieke software voor de narrowcasting-players ontwikkeld die uniek en zeer gebruiksvriendelijk is. Onze kernwoorden hierbij zijn ‘loop-based’ en ‘item-georiënteerd’.

  • Loop-based houdt in dat je de playlist als een lijst opbouwt met losse items. De playersoftware speelt de items op volgorde af en na de laatste begint hij weer opnieuw. Dit herhaalt zich tot het scherm (automatisch) wordt uitgeschakeld.
  • Item-georiënteerd houdt in dat je de instellingen (zoals afspeelperiode, – dag en -tijd) per item kan instellen. De playersoftware checkt welke items aan alle voorwaarden voldoen en skipt ’s middags bijvoorbeeld het ‘ontbijtmenu’ op het digitale menubord.

De voordelen hiervan zijn dat je met 1 muisklik items aan je playlist kan toevoegen en dat accounts met meerdere gebruikers dezelfde playlist kunnen beheren. Het is heel eenvoudig om een item toe te voegen dat bijvoorbeeld alleen elke woensdagmiddag van 15:00 uur tot 17:00 uur moet afspelen. Je hoeft hierbij geen rekening te houden met alle andere items in de playlist. De software maakt het jou gemakkelijk!

JIJ HEBT DE REGIE

Met het Content Management Systeem van RAP Media ben je zelf de regisseur. Je maakt zelf eenvoudig je eigen uitingen en bepaalt zelf wanneer je deze wilt uitzenden. Wil je hier hulp bij, dan staan wij natuurlijk klaar. Je kan rekenen op:

  • een zeer gebruiksvriendelijk en gepersonaliseerd CMS
  • een uitgebreide bibliotheek van templates, widgets zoals NU.nl en Flitsmeister
  • de mogelijkheid om zelf uitingen te creëren
  • onze uitstekende support

‘Heb je een vraag over ons Content Management Systeem? Ik help je graag!’

020-330 92 47 Stuur mij een email

Marcel Hamerslag

Motion Graphics Designer

Contentadviseur

Juri Baars

'Heb jij hulp nodig bij de opmaak van jouw content? De RAP studio staat voor je klaar!'