Interactieve content

Door slimme oplossingen en koppelingen met jouw software kunnen wij belangrijke gegevens inzichtelijk maken en daarnaast verwerken in de content op jouw narrowcastingscherm. Realtime informatie voor je klanten, je collega’s of voor jezelf.

REALTIME NARROWCASTING

Wij hebben al veel klanten geholpen met het inzichtelijk maken van diverse informatiestromen. Deze (bedrijfs-)informatie komt vaak via verschillende kanalen tot stand. Hierdoor is het inzichtelijk en visueel maken van interessante content voor jouw klanten soms een echte uitdaging.

Bij RAP zorgen we daarom echt voor maatwerk. Door slimme oplossingen en koppelingen met jouw software te maken kunnen wij belangrijke gegevens inzichtelijk maken en daarnaast door onze studio laten verwerken in de content. Realtime informatie voor je klanten, passanten of je collega’s!

Op interne communicatieschermen kan je bijvoorbeeld slim gebruik maken van interactieve content. Naast verjaardagen, het laatste nieuws of branded content kun je ook iedereen meenemen in KPI’s zoals omzet, planning en orders. Dit bevordert de betrokkenheid bij de organisatie. Wij maken hiervoor softwarekoppelingen en geven de informatie vorm in jouw huisstijl.

‘Met interactieve content creëer je meer diepgang. Wil je meer weten? Ik kom graag met je in contact!’

020-330 92 47 Stuur mij een email

Elmer de Vries

Oprichter, Business Unit Manager

MOGELIJKHEDEN IN ELKE BRANCHE

Zo kunnen bijvoorbeeld onze klanten in de Automotive branche hun klanten persoonlijk welkom heten bij binnenkomst. Dit kan door de planning, agenda en data uit het datasysteem te koppelen aan de narrowcastingschermen. Wij werken hiervoor onder anders samen met Autoline.

In de makelaardij en hypothekersbranche wordt ook veel gebruik gemaakt van realtime data. Top 5 rentestanden, koppelingen met Kolibri, Realworks en Pyber die het huizenaanbod laten zien en klantreviews kun je bijvoorbeeld goed laten zien op etalageschermen.

Interactieve narrowcasting kan in een wachtruimte bijvoorbeeld inhouden dat klanten de laatste social media berichten en reviews van andere klanten lezen. Een leuke animatie die de klant verteld dat zijn auto zich al in de wasstraat bevindt verzacht het wachten enorm.

In de horeca is een volgnummersysteem een mooi voorbeeld van interactieve narrowcasting. Door deze functie te integreren in het digitale menubord, krijgt het hele menubord meer attentiewaarde. Bij onze klant Dries van den Berg hebben we dit digital signage systeem geïntegreerd vanuit drie afrekenpunten!

Wie slim gebruik maakt van een interactief narrowcastingsysteem mag rekenen op:

  • softwarekoppelingen met bijna ieder systeem
  • meer attentiewaarde voor je digitale schermen
  • een goede stimulans in de verkoop
  • een prettige sfeer in wachtruimte of winkel omdat wachttijden worden verzacht
Oprichter, Business Unit Manager

Elmer de Vries

'Door slimme oplossingen en koppelingen met jouw software kunnen wij belangrijke gegevens inzichtelijk maken en daarnaast verwerken in de content.'