Advies en begeleiding

Wat wil je bereiken met beeldschermcommunicatie? Wil je de sfeer in je winkel verhogen of wil je meer omzet draaien? Wil je je klanten tijdens het wachten op de hoogte houden van het proces? Of wil je juist interne betrokkenheid vergroten? Met onze ervaring in diverse branches kunnen we je op weg helpen met jouw doelstellingen.

BOODSCHAP BOVEN HARDWARE

RAP Media is geen dozenschuiver, het gaat ons niet om de aantallen. Het gaat ons juist om de kwaliteit en de meerwaarde van de narrowcasting op locatie. Daarmee onderscheiden wij ons van andere narrowcasting partijen. Hoe beeldschermcommunicatie kan bijdragen in de relatie met jouw doelgroep, is de vraag die ons dagelijks bezig houdt.

Wat wil je bereiken met beeldschermcommunicatie? Wil je de sfeer in je winkel verhogen of wil je meer omzet draaien? Wil je je klanten tijdens het wachten op de hoogte houden van het proces? Of wil je juist interne betrokkenheid vergroten? Met onze ervaring in diverse branches kunnen we je op weg helpen met jouw doelstellingen. Het is fijn om samen de klantreis in jouw winkel door te nemen. Welke contactpunten zijn er allemaal? Passen jouw doelstellingen bij deze hotspots’?

Wij ondersteunen jou met narrowcasting in de gehele klantreis binnen jouw organisatie. Verwelkomen, informeren, enthousiasmeren en aanzetten tot actie; wij geloven dat narrowcasting helpt je doel te verwezenlijken.

MAATWERK

Ook geloven we in een persoonlijke relatie met onze klanten. Samen bereiken we namelijk meer. Als fullservice narrowcastingbureau helpen we je vooraf, tijdens en na de installatie, en dit kunnen we zo goed omdat we duidelijk in beeld hebben wat jij wil. Dat verstaan wij onder ‘fullservice bureau’, zonder uurtjes en factuurtjes. We rekenen geen advies-, bureau- of consultant kosten. Scherpe tarieven, volledig transparant. Je hoeft niet via RAP Media de hardware aan te schaffen, wij zijn volledig onafhankelijk en jij bent vrij in elke keuze. Wij leveren altijd maatwerk. Nemen we alles van je over, of wil je zelf de touwtjes in handen houden? Dat is aan jou, jij hebt de regie.

‘We geloven in een persoonlijke relatie met onze klanten. Samen bereiken we namelijk meer. Ik kom graag met je in contact!’

020-330 92 47 Stuur mij een email

Elmer de Vries

Oprichter, Business Unit Manager

Business Unit Manager

Joost Kuhlmann

'Samen met de ondernemer zorg ik voor heldere doelstellingen, een duidelijk plan en een uitstekend eindresultaat!'