Service en support

Fullservice is een term die verwachtingen schept. Je mag er op vertrouwen dat ons serviceteam voor je klaar staat! Vaak kunnen we je telefonisch helpen, maar ook hulp op locatie is altijd snel mogelijk.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

De content is het doel en de techniek is het middel. En waar techniek is, is ook technische ondersteuning en periodiek onderhoud nodig. Ons serviceteam en de buitendienstinstallateurs helpen je graag met technische vraagstukken. We monitoren dagelijks jouw beeldschermen en zullen wanneer het onverhoopt nodig is op locatie de storing verhelpen. Ook als het gaat om een stekkertje dat per ongeluk door de schoonmaker is losgeraakt.

Het goed onderhouden van je systeem zorgt ervoor dat deze veilig en up-to-date blijft en aan de laatste technische eisen voldoet. Bij RAP Media maken we vooraf goede afspraken over onderhoud. In een heldere Service Level Agreement weet jij waarop je mag bouwen en kan vertrouwen. 

HULP OP AFSTAND

Omdat we de systemen op afstand kunnen monitoren kunnen we ook de meeste vragen telefonisch al oplossen. Mocht dat helaas niet lukken dan komt er zo snel mogelijk een servicemonteur van RAP Media bij je langs om het probleem op locatie op te lossen.

RAP Media is goed in beeld. Daar mag je op vertrouwen. Je kunt rekenen op de kwaliteit van de hardware én van onze uitstekende dienstverlening:

  • een servicegerichte studio en ervaren servicemonteurs
  • onze telefonische helpdesk
  • duidelijke afspraken in een helder SLA

‘Voor vragen over jouw narrowcastingsysteem kun je bij mij terecht. Ik help je graag!’

020-330 92 47 Stuur mij een email

Dennis Wildeman

Servicemanager

Servicemedwerker

Ley Merlijn

'Is er een storing of heb je een vraag? Neem dan contact met me op. Vaak kan ik je op afstand verder helpen.'