Kassaschermen

Een kassascherm creëert een impuls aan je point of sale! Met narrowcasting bij het afrekenpunt stimuleer je impulsaankopen en haal je het maximale uit je klanten. Bovendien kan je aandacht vestigen op jouw nevendiensten. Elke bezoeker moet langs je kassa, dus dit is een uitstekende locatie om jouw winstpakkers onder aandacht te brengen! Zorg wel altijd voor attentiewaarde voor de klant. Wat biedt meerwaarde voor jouw klant?

EEN IMPULS AAN JE POINT-OF-SALE

Elke slimme winkelier weet dat kleine artikelen vlakbij de kassa de impulsverkoop laat stijgen. Een kassascherm dat gekoppeld is aan ons narrowcastingsysteem creëert precies hetzelfde effect: een impuls aan je point-of-sale!

Onze studio helpt je de advertenties zo aansprekend te maken dat uit elk klantbezoek het maximale rendement behaald kan worden. Zo leert onze ervaring dat portrait schermen (de rechtopstaande schermen) bij kassa’s met beperkte ruimte het beste in het oog springen. Is er in jouw winkel boven de toonbank genoeg ruimte over voor liggende schermen, ga dan juist voor twee of drie landscape schermen. Dit kan ook heel goed op een lege muur achter de kassa. Met het door ons ontwikkelde contentformat kan dan zowel afzonderlijk als gezamenlijk content worden afgespeeld. Zo kun je heel goed jouw carwash- of verhuurdiensten uitlichten. Natuurlijk is dit ook een uitgelezen plek om je klanten te attenderen op bepaalde hygiënemaatregelen of looproutes.

ADVERTENTIERUIMTE

Heb je zelf al jouw aanbiedingen en nieuwtjes al getoond en is er nog genoeg ruimte voor andere content in jouw playlist?n Dan is er altijd nog de mogelijkheid je kassascherm aan te bieden voor advertentieruimte. Zo is je investering namelijk nog sneller terugverdiend.

‘Wil jij af van alle losse folders en flyers rondom jouw afrekenpunt? Creëer rust en focus met narrowcasting. Ik help je graag!’

020-330 92 47 Stuur mij een email

Jacco de Ruiter

Business Unit Manager

DE EFFECTIEFSTE OPLOSSING VOOR JOU

Samen met jou gaan we in jouw winkel, shop of tankstation een goede inventarisatie maken. We bekijken welk type scherm het beste bij de kassa en winkel inrichting past. Vervolgens verzorgen we de levering van het juiste scherm, de installatie en geven je nadien een duidelijke uitleg over het gebruik ervan. RAP Media heeft door de jaren heen, heel veel actie-templates ontwikkeld. Deze staan geheel tot je beschikking om gelijk je eerste acties te kunnen tonen. Kom je er even niet uit of wil je liever dat wij je ontzorgen, geen probleem, we gaan er graag mee aan de slag!

Kortom, RAP Media levert en plaatst slimme narrowcasting oplossingen voor ondernemers met kassa’s en points of sale. We helpen je bij het maken van goede advertenties en wanneer gewenst kun je advertentieruimte verkopen voor extra inkomsten. Je kunt bij ons rekenen op:

  • rendementsverbetering in je winkel
  • meer aandacht op je product of dienst
  • meer omzet door het aanbieden van advertentieruimte
Business unit manager

Jacco de Ruiter

'Een kassascherm is een professionele oplossing voor het uitlichten van marge- en actieartikelen bij het afrekenpunt. Ik adviseer je graag!'