Bekijk al onze blogs

MET ADVERTISING EEN EXTRA VERDIENMODEL

Één scherm, meerdere doeleinden; branding, infotainment, upselling. Last but certainly not least, advertising. In onze wereld van narrowcasting zijn we voornamelijk bezig met het goed in beeld brengen van de boodschap van de ondernemer. Het is immers de voornaamste reden om het beeldscherm te plaatsen. Toch biedt dit scherm meerdere kansen, voor de ondernemer op locatie, maar ook voor ondernemers in de regio. Narrowcasting en advertising gaan heel goed samen.

Beeldschermen bij tankstations zijn voorzien van grofweg drie typen content; promotionele content van artikelen in de shop, nieuws en actualiteiten van bijvoorbeeld Nu.nl, en tenslotte advertising van derden. Relevante content voor de ondernemer helpen zijn omzet vergroten. Relevante content laat de ontvanger langer naar het scherm kijken dankzij nieuws of verkeersinformatie. Wanneer de pomphouder zendtijd ter beschikking stelt voor advertising van de derde partijen, ontstaat er een nieuw verdienmodel. Zo weet RAP Media narrowcasting nog meer toegevoegde waarde te geven.

ADVERTENTIENETWERK VERGROOT MET 200 SHELL LOCATIES

RAP vergrootte onlangs haar netwerk met 200 Shell tankstations naar een totaal van 600 locaties waar de adverteerder de automobilist kan bereiken. Deze schermen combineren relevante content zoals (nieuws)items van Nu.nl en Flitsmeister met commerciële uitingen van de pomphouder.

Dankzij onze uitbreiding van dit ‘digital out of home’ (DOOH) advertentienetwerk kunnen we onze klanten nog beter een platform bieden dat zowel landelijk, selectief op verzorgingsgebied of zelfs per dagdeel in te boeken is.

ZOWEL LOKAAL, REGIONAAL EN LANDELIJK TE REGELEN

Onze klanten zijn veelal actief binnen Automotive. Hiervoor kunnen we bijvoorbeeld ’s ochtends de bedrijfswagens onder aandacht brengen en ’s middags de leaserijder triggeren met effectieve commercials. Deze programmatic advertising is niet alleen geschikt voor de landelijke adverteerder maar juist voor de lokale dealer en ondernemer. Nu kan deze ondernemer effectief tegen lage kosten de automobilist bereiken door additioneel het netwerk van RAP in te zetten.

Bent u benieuwd welke locaties binnen uw rayon ingezet kunnen worden? Neem contact met ons op, we helpen je graag