Wensink Automotive

De klantreis binnen automotive is bijzonder geschikt om narrowcasting in te zetten. Dat gebeurt dan ook bij Wensink! Bij de vele verschillende merken en vestigingen wordt narrowcasting op verschillende hotspots ingezet. Van receptie tot kantine, en van showroom tot koffiehoek!

OVER WENSINK AUTOMOTIVE

Al meer dan 30 jaar zorgt Wensink ervoor dat klanten zorgeloos onderweg kunnen van A naar B. Wat ooit klein begonnen is, is ontwikkeld tot een grootschalige, professionele organisatie met bijna 50 vestigingen, 1300 medewerkers en een breed scala aan merken, producten en diensten. 

In elke showroom hangen al vele schermen met branded content; video’s van de nieuwste modellen. Een aantal van deze schermen worden ingezet om naast branded content ook relevante informatie te tonen. Bijvoorbeeld lokale mededelingen, algemene informatie van Wensink en nieuws- en actualiteiten.

Daarnaast bieden wij ook formats voor interactieve narrowcasting. Informatie uit de werkplaats, zoals de huidige status van een werkorder werd gekoppeld aan de narrowcasting software. Hierdoor kunnen wachtende klanten in de koffieruimte zien wanneer zijn of haar auto door de wasstraat wordt gehaald. Wensink denkt hierin mee met haar klanten.

‘Ik adviseer je graag over narrowcasting binnen Automotive. Neem gerust contact op.’

020-330 92 47 Stuur mij een email

Elmer de Vries

Business Unit Manager

Jouw eigen klant beter bereiken

Interne communicatie verbeteren?

Met een beeldscherm bouw je aan de relatie van je collega's