Showroom

Ford

Dynamische branded content in de showroom vergroot de beleving rondom de Ford modellen. Het enthousiasmeert de bezoeker en spoort aan om een proefrit te maken. Samen met de importeur is besloten welke content bij welk model hoorde. Daarnaast is voor de videowalls apart content ontwikkeld. Doordat de beeldschermen bij het ontvangst, de koffieruimte en showroom elkaar aanvullen, zal elke bezoeker zich meer verbonden voelen aan de dealer en aan Ford zelf.

OVER FORD

Met tientallen Ford dealers is er altijd wel een vestiging in de buurt. Een aantal van deze vestigingen zijn FordStores, de flagship stores waarbij de luxere en sportievere modellen staan. RAP Media helpt Ford Nederland bij de narrowcasting in de showroom, recepties en koffieruimtes. Als preferred supplier van Ford Nederland levert RAP Media alle narrowcasting bij de dealers. Dus bij elke stap binnen de customer journey van de bezoeker draagt narrowcasting bij in de merkbeleving en informatievoorziening.

Samen met de Ford dealers hebben wij per vestiging de best mogelijke aansluiting gerealiseerd. Waar er bij de receptie en koffieruimte vooral informatieve content wordt gebruikt, dient de narrowcasting in de showroom vooral voor branded content doeleinden. Natuurlijk beschikt RAP Media over de gehele bibliotheek met Ford content.

Doelstelling: Merkbeleving vergroten, showroomuitstraling versterken

‘In de Automotive-branche is narrowcasting op veel verschillende plekken in te zetten. Ik adviseer je graag!’

020-330 92 47 Stuur mij een email

Elmer de Vries

Oprichter, Business Unit Manager