Receptie en balie

De receptie of balie is het eerste contactmoment met jouw klant of bezoeker. Je kan de eerste indruk positief beïnvloeden door de bezoekers persoonlijk welkom te heten en gave branded content te tonen. Deze plek is ook erg geschikt om seizoensacties of speciale diensten extra uit te lichten.

EEN PERSOONLIJK WELKOM

Je klanten welkom heten, tonen dat je professioneel te werk gaat en je zakengoed op orde hebt? Dat kan! Door je beeldschermen te koppelen aan onze narrowcasting bieden we je die mogelijkheid. Receptie TV noemen we dat. RAP Media koppelt jouw CRM aan de planningssoftware en verenigt die op de schermen achter de receptie. Hier blijft het echter niet bij, want met Receptie TV kun je cross-selling efficiënt inzetten. Zo helpen we onze klanten gerichte acties te tonen. Zolang de data uit het ERP of DMS systeem goed gevuld is, kunnen wij ons steentje bijdragen door het in het in beeld brengen van relevante aanbiedingen en acties. RAP Media helpt je door deze digital signage volledig in te regelen.

COSTUMER JOURNEY

Narrowcasting van RAP Media ondersteunt je in de customer journey van je klanten. Dit doen we niet alleen in de automotive, maar ook in petrol, makelaardij en retail. Bij het verwelkomen van je gasten, in het aankoopproces of in de aftersales; met narrowcasting gaat het beter. Naast je klanten kan het eigen personeel meer betrokken raken dankzij digital signage. Denk bijvoorbeeld aan beeldschermen in de kantines waarop nieuws binnen de organisatie wordt gedeeld.

‘De mogelijkheden voor jouw receptie zijn eindeloos. Ik ben benieuwd naar jouw doelstellingen en geef vervolgens graag advies. Neem gerust contact met me op!’

020-330 92 47 Stuur mij een email

Elmer de Vries

Oprichter, Business Unit Manager

DE JUISTE CONFIGURATIE VOOR JOUW BEDRIJF

Wanneer je kiest voor Receptie TV willen we eerst graag weten wat jouw doel is van de narrowcasting in jouw winkel. Samen met jou stellen we de juiste configuratie dan samen. Meerdere schermen naast elkaar, waarin de content het ene moment verdeeld wordt en later als één scherm opereert, een grote videowall of een actiezuil behoren tot mogelijke configuraties. We houden rekening met de beschikbare ruimte en de customer journey. Wij helpen je bij het creëren van de juiste content voor jouw organisatie, mocht ons zeer uitgebreide bibliotheek gevuld met branded en aftersales content nog niet voldoende zijn.

RAP Media weet als geen ander het maximale uit jouw receptie te halen. Narrowcasting draagt bij in de sfeerbeleving en enthousiasmeert je bezoekers tijdens het cruciale bezoek op jouw vloer. Reken op:

  • meer beleving rondom je merk en organisatie
  • extra persoonlijke aandacht door realtime koppeling met jouw CRM tool
  • het combineren van een welkomboodschap met relevante acties
Oprichter, Business Unit Manager

Elmer de Vries

'Een persoonlijk welkom én een professionele uitstraling, dat bereik je eenvoudig met receptieschermen.'