Huis en Hypotheek

Samen met Huis & Hypotheek ontwikkelde RAP Media narrowcasting voor in de etalages. De unieke content bestaat uit acties en informatie over hypotheken en verzekeringen maar ook klantreviews en Top 5 rentestanden. De behuizing is natuurlijk mooi in Huis & Hypotheek huisstijl!

OVER HUIS & HYPOTHEEK

De hypotheekadviseur is met meer dan 50 vestigingen verspreid door het hele land een belangrijke speler. Huis en Hypotheek is een onafhankelijke adviseur en helpt haar klanten graag bij het selecteren van de juiste hypotheek en verzekering. Elke vestiging is een franchisenemer die aangesloten is bij de overkoepelende organisatie Huis & Hypotheek Centrale Organisatie. Dankzij het onafhankelijke karakter kan Huis & Hypotheek elke hypotheek en verzekering verstrekken. RAP Media plaatste voor Huis & Hypotheek etalageschermen bij alle grote vestigingen.

Etalageschermen zijn er in veel soorten en maten. Afhankelijk van de grootte van de etalage, de looprichting van het publiek en de entree onderzocht RAP Media de beste locatie per vestiging. Doordat de boodschap voornamelijk voor passerend publiek is bestemd, is het van belang dat de content snel en duidelijk in beeld wordt gebracht. Samen met Huis & Hypotheek ontwikkelde RAP Media de content voor in de etalages. De unieke content bestaat uit acties en informatie over Huis & Hypotheek en verzekeringen maar ook interactieve content zoals recente klantreviews en top5 rentestanden. De bedoeling is natuurlijk nieuwe klanten trekken. De Ultra High Brightness displays zijn ontwikkeld voor intensief gebruik. Daardoor kunnen ze ook buiten kantooruren aan blijven staan. Extra veel exposure voor potentiĆ«le klanten dus!

Doelstelling: unieke content weergeven, aandacht van passanten trekken en relevante informatie tonen.

‘Een moderne etalage is pas echt af met narrowcasting. Neem gerust contact op voor meer informatie.’

020-330 92 47 Stuur mij een email

Demi Hasselt

Studiomedewerker