Wachtruimte

Een wachtruimte is een hotspot waar een klant relatief lang aanwezig is. Hier is het verzachten van de wachttijd vaak één van de doelen. Doordat jouw klant langer aanwezig is, is het aanprijzen van aftersales artikelen, lokale mededelingen of nevendiensten aantrekkelijk. Alleen acties laten zien heeft averechts effect. Door het inzetten van infotainment of het vertellen van jouw bedrijfsverhaal zorg je voor een optimale beleving!

VERZACHT WACHTTIJDEN VOOR JE KLANTEN

Een wachtruimte is een hotspot waar een klant relatief lang aanwezig is. Hier kun je dus uitstekend jouw bedrijfsverhaal vertellen. Het lijkt aantrekkelijk om aftersales artikelen, lokale mededelingen of nevendiensten aan te prijzen, maar voor de wachtende klant is juist ook infotainment en entertainment belangrijk voor optimale beleving.

Laat bijvoorbeeld met een leuke animatie zien met informatie waar de klant eigenlijk op wacht. Autotaalglas laat bijvoorbeeld zien hoe een ruitreparatie precies werkt. Natuurlijk is er ook ruimte binnen het contentformat om aftersales aan te prijzen. Wijs je klanten ook op gratis wifi, een kopje koffie of laat nieuwsberichten zien.

‘Ik kom graag samen met jou tot een goede invulling van narrowcasting in jouw wachtruimte.’

020-330 92 47 Stuur mij een email

Elmer de Vries

Oprichter, Business Unit Manager

BETREK JE KLANT

RAP Media heeft al vele klanten geholpen met het verrijken van de koffie- en wachtruimte met narrowcasting. Door goede samenwerkingen met o.a. NU.nl, BNR, 9292OV en Flitsmeister kunnen we jouw wachtende klanten voorzien van de actualiteiten en daarnaast de lokale verkeerssituatie. Narrowcasting in wachtruimte helpt klanten zich aan je te binden!
De narrowcasting van RAP Media draagt bij in de gehele customer journey van je klanten. Dit doen we niet alleen binnen Automotive, maar in elke branche waar gewacht moet worden. In de gehele route die je klant doorloopt binnen jouw organisatie, kan narrowcasting ondersteunen.

RAP Media helpt de wachttijd in de showroom te veraangenamen door relevante en vermakelijke content te tonen. Zo zijn je klanten minder met wachten bezig en zullen ze tegelijkertijd door de branded content en informatie meer binding krijgen met je organisatie. Reken op:

  • meer binding met je klant door mooie branded content
  • het gevoel van een verkorte wachttijd
  • een positieve reactie van klanten door het tonen van relevante content
  • een verbetering in klanttevredenheid
Oprichter, Business Unit Manager

Elmer de Vries

'Met narrowcasting kun je een wachtmoment enorm verzachten. Ik vertel je graag hoe!'