AUTOTAALGLAS

Autotaalglas weet haar wachtende klanten door middel van de narrowcastingschermen gedurende de ruitreparatie te vermaken met een goede mix van nieuws, infotainment en uitleg over de werkzaamheden in de werkplaats. Doordat er goede wifi aanwezig is, kunnen wachtende klanten ook gerust doorwerken tijdens een bakje koffie. Het beeldscherm informeert de klant ook over de status van de reparatie.

TRANSPARANTE NARROWCASTING

Autotaalglas is een landelijke franchiseorganisatie met 54 vestigingen door heel Nederland. De organisatie houdt van transparantie. Mede hierom heeft elke vestiging een grote glazen wand tussen de werkplaats en de wachtruimte. Klanten kunnen hierdoor dus goed zien dat er aan de auto gewerkt wordt. Niet elke handeling is even zichtbaar, dus hebben wij elke stap van de reparatie uitgewerkt in een handige animatie. Doordat de narrowcasting in de koffieruimte is geplaatst, kunnen klanten nu tijdens een bak koffie zien welke handelingen er nog moeten worden verricht.

Een gemiddelde ruitreparatie duurt ongeveer 45 minuten dus er is voldoende tijd om wachtende klanten te informeren en te entertainen. Met ons contentformat is voor beide communicatiedoelstellingen voldoende ruimte. Relevante content voor de kijker én voor Autotaalglas zelf.

Doelstelling: wachttijd verzachten, infotainment, aftersales

‘Het verzachten van de wachttijd van jouw klanten kan eenvoudig door het inzetten van narrowcasting. Meer weten? Neem contact op!’

020-330 92 47 Stuur mij een email

Elmer de Vries

Oprichter, Business Unit Manager