Showroom

In de showroom is ruimte om jouw klant te verrassen en te inspireren met de nieuwste collectie. Ook is deze plek geschikt voor bijvoorbeeld realtime interactie zoals een (car-) configurator. Narrowcasting in de showroom is hiermee bijzonder geschikt voor het verhogen van de winkelbeleving.

MAAK JE SHOWROOM NÓG IMPOSANTER

In een showroom laat je zien wat je in huis hebt. Bewegend beeld kan daar een hele goede bijdrage aan leveren. Loop een gemiddelde showroom in bij een automerk-dealer en je zult naast de mooie auto’s, zeker ook een aantal narrowcasting-configuraties tegenkomen. Van redelijk bescheiden oplossingen tot complete videowalls. De kans is groot dat deze narrowcasting in de showroom door RAP Media is geplaatst. Maar ook in andere branches worden showrooms verreikt met narrowcasting. Binnen retail zien wij het ook steeds meer!

De schermen zijn vaak voorzien van branded content, om nog meer emotie te creëren rondom het merk en product. Maar het is ook goed mogelijk de voorraad van auto’s te tonen die momenteel niet in de showroom aanwezig zijn.Of het nu gaat om een enkel scherm of een complete videowall met 9 of 12 gekoppelde schermen, RAP Media weet de impact van bewegend beeld te maximaliseren.

Narrowcasting in de showroom leent zich goed voor branding. Heb je mooi beeldmateriaal dat het gevoel rondom je product versterkt? Laat het zien! Heb je het nog niet? Dan zorgen wij voor productfotografie of -videografie!

‘Ik kan jou helpen een plan te maken voor de gehele showroom. Samen stellen we doelen op en bepalen we de strategie. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.’

020-330 92 47 Stuur mij een email

Elmer de Vries

Oprichter, Business Unit Manager

EMOTIE IN DE SHOWROOM

Wanneer je kiest voor narrowcasting in de showroom willen we eerst graag weten wat het doel is van de narrowcasting in je showroom. Samen met jou stellen we de juiste configuratie dan samen. Meerdere schermen naast elkaar, waarin de content het ene moment verdeeld wordt en later als één scherm opereert, een grote videowall of een actiezuil behoren tot veel voorkomende contentformats. We houden rekening met de beschikbare ruimte en de looprichting van je bezoekers. RAP Media helpt je bij het creëren van de juiste content voor jouw organisatie, mocht ons zeer uitgebreide bibliotheek gevuld met branded content van de merken en producten nog niet voldoende zijn.

Kortom, wij weten als geen ander het maximale uit je showroom te halen. Narrowcasting draagt bij in de sfeerbeleving en enthousiasmeert je bezoekers tijdens het cruciale bezoek op jouw vloer. Reken op:

  • meer beleving rondom je merk, product(en) en organisatie
  • de hoge attentiewaarde van grote configuraties
  • de mogelijkheden voor salesondersteuning
Oprichter, Business Unit Manager

Elmer de Vries

'Nog meer gevoel, nog meer emotie dankzij schitterende content in jouw showroom. Ik help je graag!'