Profile Car & Tyreservice

Profile staat voor innovatie, dat zie je gelijk als je binnenkomt bij één van de vele vestigingen. Met innovatieve narrowcasting-schermen speelt Profile slim in op de interesse en aandacht van de klant. Wij ontwikkelden ook een digitale informatie-zuil speciaal in Profile-huisstijl!

Profile Car & Tyreservice is specialist in banden- en auto-onderhoud voor alle soorten voertuigen. Profile biedt een buitengewoon breed assortiment van kwaliteit-, budget- en huismerkbanden, Het specialisme schuilt vooral in de hoogwaardige bandenservices. Profile staat ook voor innovatie. De organisatie investeert continu in de ontwikkeling van nieuwe banden en daarmee gepaard gaande services.

Om de klanten bij Profile op de hoogte te houden van alle services en acties zet Profile narrowcasting in. Wij maken unieke content voor in de wachtruimtes. Seizoensacties, nieuwe services en klantreviews worden hier onder andere getoond. Wij ontwikkelden voor Profile ook een unieke digitale informatiezuil. Deze zuil is volledig in de Profile-huisstijl en het narrowcastingscherm is netjes weggewerkt.

Doelstelling: wachttijd verzachten, informeren over andere diensten

‘Wij ontwikkelen ook behuizingen op maat in jouw huisstijl. Neem gerust contact op!’

020-330 902 47 Stuur mij een email

Elmer de Vries

Oprichter, Business Unit Manager