Profile Car & Tyreservice

Profile staat voor innovatie, dat zie je gelijk als je binnenkomt bij één van de vele vestigingen. Met innovatieve narrowcasting-schermen speelt Profile slim in op de interesse en aandacht van de klant. Wij ontwikkelden ook een digitale informatie-zuil speciaal in Profile-huisstijl!

OVER PROFILE

Profile Car & Tyreservice is de bekende specialist in banden- en auto-onderhoud voor alle soorten voertuigen en biedt een buitengewoon breed assortiment. Het specialisme van Profile schuilt vooral in de hoogwaardige bandenservices. Het merk staat ook voor innovatie. De organisatie investeert continu in de ontwikkeling van nieuwe banden en daarmee gepaard gaande services.

DIGITAL SIGNAGE TIJDENS HET WACHTEN

Om de klanten bij Profile op de hoogte te houden van alle services en acties zet Profile narrowcasting in. Wij maken unieke content voor in de wachtruimtes. Seizoensacties, nieuwe services en klantreviews worden hier bijvoorbeeld getoond. Wij hebben speciaal voor Profile ook een unieke digitale informatiezuil ontwikkeld. Deze zuil is volledig in de Profile-huisstijl en het narrowcastingscherm is netjes weggewerkt.

Doelstelling: wachttijd verzachten, informeren over andere diensten

‘Wij ontwikkelen ook behuizingen op maat in jouw huisstijl. Neem gerust contact op!’

020-330 902 47 Stuur mij een email

Elmer de Vries

Oprichter, Business Unit Manager