De Hypotheker

Met de Ultra High Brightness displays vallen de etalages van De Hypotheker goed op, ook bij zonnig weer. Ook buiten openingstijden worden klanten, gasten en voorbijgangers geïnspireerd en geïnformeerd. Dit zorgt voor meer merkbeleving, aandacht en bovenal meer bezoekers!

OVER DE HYPOTHEKER

De Hypotheker is met 175 vestigingen in Nederland de grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Samen met De Hypotheker hebben wij een format ontwikkeld om voorbijgangers op een effectieve manier te informeren. In overleg wordt voor elke vestiging de beste locatie voor het plaatsen van het scherm, of de schermen, bepaald. We houden onder andere rekening met de zichtbaarheid en de loop- en kijkrichting.

ULTRA HIGH BRIGHTNESS ETALAGESCHERM

Het 49 inch portrait etalagescherm is voorzien van de hoge kwalitatieve helderheid van 2500 c/d, waardoor de content zelfs bij zonnig weer nog duidelijk opvalt. Door het tonen van het huidige huizenaanbod, top 5 rentestanden en realtime informatie wordt er extra aandacht gericht op de etalage, ook buiten de openingstijden.

Doelstelling: diversiteit aan producten en diensten onder aandacht brengen, meer publiek trekken en acties en aanbiedingen tonen.

‘Een professionele en moderne etalage is een must in de huidige winkelstraten. Ik adviseer je graag.’

020-330 92 47 Stuur mij een email

Elmer de Vries

Business Unit Manager