De Hypotheekshop

Elke vestiging van De Hypotheekshop op een A-locatie is voorzien van een portrait etalagescherm. Hierop worden de laatste aanbiedingen en acties weergegeven. Doordat de professionele schermen een hoge helderheid hebben, zijn ze ook bij zeer zonnig weer goed leesbaar.

OVER DE HYPOTHEEKSHOP

De Hypotheekshop werkt als overkoepelende organisatie samen met zo’n 160 vestigingen door heel Nederland. Deze vestigingen zijn allen franchisenemers. Inmiddels biedt De Hypotheekshop naast hypotheken een compleet assortiment aan van financiële producten en verzekeringspakketten. Zo vind je dus alles op het gebied van wonen en geld onder één dak. Om diensten, adviezen en acties in beeld te brengen heeft RAP Media heeft voor De Hypotheekshop bij veel vestigingen etalageschermen geïnstalleerd.

DE ETALAGE ALS VISITEKAARTJE

De zichtbaarheid en locatie is van groot belang om elke passant een volledige boodschap over te kunnen brengen. In overleg met De Hypotheekshop is de juiste locatie voor een etalagescherm tot stand gekomen. Door de portrait stand van het beeldscherm blijft er voldoende ruimte in de etalage beschikbaar voor andere zaken. De belangrijkste acties zijn door de studio van RAP Media omgezet in dynamische advertenties. Doordat de digitale etalageschermen speciaal zijn ontworpen voor langdurig gebruik, kunnen deze dag en nacht aan blijven staan. Je kunt hiervoor de helderheid programmeren zodat ’s avonds passanten niet worden verblindt. Zo blijft de content ten alle tijden goed zichtbaar. Laat je bij de keuze voor een etalagescherm altijd goed adviseren. Een Ultra High Brightness display is essentieel om ook bij zonnig weer voldoende op te vallen. Er zijn in 2020 een aantal vestigingen voorzien van digitale stoepborden. Deze relatief nieuwe vorm van narrowcasting in het straatbeeld past perfect bij de moderne uitstraling van De Hypotheekshop.


Doelstelling: aandacht van passanten trekken, uitleg diensten en onafhankelijk advies en acties communiceren.

‘Een professionele en moderne etalage realiseer je eenvoudig door het inzetten van narrowcasting. Ik adviseer je graag.’

020-330 92 47 Stuur mij een email

Chatal van Binsbergen

Client manager