BOOT Makelaars

BOOT Makelaars in Goes is een familiebedrijf die in Zeeland goed de weg weet! Persoonlijk en professioneel zijn kernwoorden die centraal staan bij deze makelaardij. Met digital signage in de etalage laat BOOT zien wat ze in huis hebben!

Etalage TV bij BOOT

Arjan en Hendrik Boot zijn de eigenaren van BOOT Makelaars in Goes. Hets kantoor bestaat al ruim 50 jaar en vanuit de vestigingen in Goes en Kortgene zijn zij al heel wat jaren actief op de Zeeuwse woningmarkt.

Het prachtige pand in Goes is misschien niet heel groot, maar wel heel opvallend! Dankzij de digitale etalageschermen én de LED-bordjes van PMS signing valt deze etalage dag en nacht goed op. Een mooie digital signage oplossing die de persoonlijkheid en professionaliteit van BOOT goed laat zien. Door de raamsticker wordt het digitale scherm nog extra uitgelicht.

BOOT Makelaars werkt nauw samen met De Hypotheekshop en deze samenwerking vind je ook terug op de etalageschermen!

Ultra High Brightness Displays

In de etalage gebruiken wij altijd Ultra High Brigthness displays. Deze digital signage-schermen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in etalages en zijn daarmee geschikt voor intensief gebruik (tot wel 24 uur per dag, 365 dagen per jaar) en zijn ook in de zon goed zichtbaar.

‘Denk jij ook na over etalageschermen? Ik vertel je graag over alle mogelijkheden van digital signage in de etalage!’

020 - 330 92 47 Stuur mij een mail

Matthijs de Haan

Productmanager