Bekijk al onze blogs

HOE ZET JE NARROWCASTING IN TIJDENS DE CORONACRISIS?

EEN GROTE SCHOK

Niemand zag het aankomen en we hebben ons er onmogelijk op kunnen voorbereiden. Het Covid-19 virus, beter bekend als het Coronavirus zorgt al weken voor een bizarre taferelen. Straten worden steeds leger, winkels sluiten hun deuren en strenge maatregelen zorgen voor een deurbeleid bij sommige bedrijven.

MAATSCHAPPELIJKE IMPACT

Dit is een uitgelezen kans om jouw narrowcastingsysteem in te zetten voor maatschappelijke impact! Heb jij een etalageschermLED-bord of receptiescherm? Hier kun je heel goed de RIVM-maatregelen laten zien. Wij hebben deze gratis beschikbaar voor onze klanten in verschillende stijlen en alle resoluties. Herinner je passanten of klanten aan het regelmatig wassen van hun handen, het afstand houden en de andere maatregelen. Motiveer en inspireer je passanten met gave #stayhome #staysafe beelden die onze studio heeft gemaakt voor deze bijzondere situatie.

OVERZICHTELIJK EN PROFESSIONEEL

Bij veel winkels zie je nu allerlei papieren posters hangen op de deuren met daarop de lokale regels. Dit is onoverzichtelijk en zorgt voor een rommelige uitstraling. Zet jouw narrowcastingschermen juist hier in voor een duidelijke, professionele weergave van je lokale regels en maatregelen. Hoeveel mensen mogen er naar binnen? Is er een afwijkende looproute? Laat het zien op jouw digitale scherm in de etalage. Ook kun je hier eenvoudig verwijzen naar webshops of andere online mogelijkheden.

AFHALEN IN DE HORECA

Ben jij horeca-ondernemer en zie je jouw focus compleet veranderen naar afhalen en bezorgen? Dat is vast een zware omschakeling. Wist je dat een aanpassing op jouw digitale menubord er voor kan zorgen dat jouw klanten bij afhalen gemiddeld meer gaan besteden?

Wij kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat het kiezen van een combinatie-menu aantrekkelijker wordt. Ook kunnen we een handig volgnummersysteem toevoegen aan jouw menubord, zodat afhalende klanten van een ruime afstand kunnen zien dat zij aan de beurt zijn. Dit zorgt er voor dat jouw klant ook langer naar de rest van het menubord kijkt. Wie langer naar het menubord kijkt, is eerder geneigd om meer te bestellen.

INTERNE COMMUNICATIE

Veel van onze klanten zetten ook narrowcasting in op plaatsen zoals een kantine. Hier wordt vaak interne informatie getoond. Ook deze plek is geschikt om je medewerkers te laten weten welke maatregelen er allemaal gelden binnen jouw bedrijf. Herinner je collega’s over het nemen van voldoende afstand en het wassen van hun handen.

Misschien is dit ook wel een leuk moment om jouw collega’s te verrassen met een mooie blijk van waardering via de narrowcastingschermen. Veel mensen werken thuis maar dit is niet voor iedereen mogelijk. Extra leuk om vanuit huis een boodschap te sturen naar jouw collega’s in de kantine!

SCHERMEN OP ZWART

Natuurlijk is het ook mogelijk om jouw schermen tijdelijk uit te schakelen als je gesloten bent. Als er geen medewerkers aanwezig zijn of klanten of passanten langskomen bespaar je kosten en energie als je het scherm simpelweg uitzet.

Heb jij vragen over mogelijke content of wil je onze gratis RIVM-content inzetten? Neem gerust contact met ons op!