Outdoor narrowcasting

Om al buiten jouw winkel of bedrijfspand attentiewaarde te creëren kun je outdoor communicatie inzetten. Van veraf zijn de LED-borden of outdoor displays al in zicht. Op deze plek moet de lengte van de boodschap goed zijn afgestemd op het type passanten. Zijn dit wandelaars of juist automobilisten op de snelweg? Outdoor digital signage zorgt voor veel zichtbaarheid en kan daarom van grote invloed zijn op het aantal bezoekers die bij jou naar binnen komen!

COMMUNICEREN MET HET GROTE PUBLIEK

Met outdoor digital signage communiceer je met een groot, vaak onbekend publiek. Door op op de gevel of in de voortuin van jouw bedrijfspand of winkel outdoor narrowcasting in te zetten bereik je een enorme groep mensen die nog niet direct verbonden is met je bedrijf of organisatie. Daarnaast kan je met outdoor narrowcasting rekenen op de volle aandacht, want het aantal displays dat in openbare ruimte wordt geplaatst is nog beperkt. Het aantal concurrerende schermen is nu nog niet zo groot en daarmee komt jouw dienst of product extra goed in beeld.

Op deze hotspot is het wederom heel nuttig om rekening te houden met de lengte van het contactmoment. In een winkelstraat of langs de wegkant is het contactmoment vaak kort, terwijl het bij een tankstation vaak wat langer is. Staat jouw bedrijfspand aan een straat met veel langzaam rijdend verkeer rond spitstijden? Dan is het met mogelijk om tijdens deze uren andere content in te zetten. Je regelt dat eenvoudig met ons eigen Content Management Systeem!

Bij een tankshop adviseren we vaak om jouw loyalty-programma’s te laten zien op de outdoor displays. Denk daarbij aan sparen voor een gratis carwash, gratis koffie of huishoudelijke artikelen. Het moet voor de passant snel duidelijk zijn waarom hij juist bij jou terug moet komen.

‘Wil jij meer weten over outdoor narrowcasting? Ik kom graag met je in contact!’

020-330 92 47 Stuur mij een email

Jacco de Ruiter

Business Unit Manager

EEN OPLOSSING OP MAAT

Outdoor narrowcasting leent zich bijzonder goed voor het realiseren van brand awareness, het communiceren van een algemene boodschap of een advertentie voor een brede doelgroep. De content die ‘outdoor’ moet draaien, moet goed zijn afgestemd op het publiek en de doelgroep van de ondernemer. Daarbij hoort natuurlijk ook een passende technische oplossing. Wij kunnen je helpen met bijvoorbeeld LED-displays, digitale stoepborden en speciale outdoor narrowcastingdisplays. Deze zijn natuurlijk goed weerbestendig en kunnen ook dubbelzijdig worden ingezet. Voor de behuizing van de digitale stoepborden of outdoor displays maken wij casings in jouw gewenste kleur en vorm. Maatwerk van begin tot eind!

MULTIMEDIA TANKPOMP

Het is ook mogelijk om bij speciale Multimediapompen narrowcasting in te zetten. Wij zorgen voor geschikte content voor elk actiemoment bij de pomp! Op deze plek informeer je de klant over het aantal getankte liters en laat je tegelijkertijd bijvoorbeeld beelden van lekkere koffie of broodjes zien!

Business Unit Manager

Jacco de Ruiter

'Ook buiten is narrowcasting in te zetten. Trek de aandacht op de juiste plekken en vergroot je omzet!'