Interne communicatie

Onze ervaring leert dat een goede combinatie tussen bedrijfsrelevante- en informele content de attentiewaarde verhoogd. Denk aan leuke social media posts, real time verkoop- of omzetcijfers of foto’s van (personeel)uitjes die je kunt tonen en zeker voor gespreksstof gaan zorgen.

MEER INTERNE BETROKKENHEID

Misschien herken je het wel. Een klant refereert aan een speciale actie, terwijl jij (nog) van niets weet? Je collega’s hebben een actie afgetrapt, maar zijn het ‘even vergeten’ dit intern te communiceren. In bijzondere situaties zoals de coronacrisis is communicatie tussen werkgevers en werknemers soms lastig te organiseren. Intranet is een geweldige tool om je eigen personeel te informeren, maar in de praktijk gebeurt het te vaak dat niet iedereen op de hoogte is van het laatste nieuws of recente acties. Simpelweg omdat het niet gezien is. De oplossing? Narrowcasting! Wanneer je de interne communicatie via narrowcasting displays toepast in de kantine, koffiecorner of kantoortuin wordt je bericht zeker wel gezien.

Je hoeft natuurlijk niet alleen het laatste nieuws, performance of acties te delen. Het is juist ook leuk de komende activiteiten, foto’s van het laatste teamuitje of de verjaardagen van collega’s te tonen. Dat vergroot, naast de betrokkenheid, ook het arbeidsethos.

‘Het vergroten van de interne betrokkenheid is voor veel bedrijven een actiepunt. Ik help je er graag bij.’

020-330 92 47 Stuur mij een email

Elmer de Vries

Oprichter, Business Unit Manager

INTERACTIEVE INTERNE CONTENT

Narrowcasting biedt je de mogelijkheid altijd actuele informatie te tonen via beeldschermen die in kantines of andere goede zichtlocaties binnen het kantoor worden opgehangen. RAP Media koppelt het intranet, personeelssoftware en Business-Intelligence tools en zal samen met jou bepalen welke informatie relevant is om intern te delen. Onze ervaring leert dat een goede combinatie tussen bedrijfsrelevante- en informele content de attentiewaarde verhoogd. Denk aan leuke social media posts, realtime verkoop- of omzetcijfers of foto’s van (personeel)uitjes die je kunt tonen en zeker voor gespreksstof gaan zorgen.

RAP Media weet de kracht van narrowcasting optimaal te benutten voor interne communicatie. Wie gebruik maakt van onze indoor narrowcasting oplossing kan rekenen op:

  • een goed bereik van personeel zonder gebruik te maken van het intranet
  • meer betrokken collega’s
  • relevante content (uit verschillende systemen) die graag wordt gezien
  • meer transparantie door realtime gegevens te tonen
Oprichter, Business Unit Manager

Elmer de Vries

'Het vergroten van de interne betrokkenheid is voor veel bedrijven een actiepunt. Ik help je er graag bij.'