Etalageschermen

Een etalage heeft de functie om te laten zien wat de aard is van de winkel en wat er wordt verkocht. Deze plek is dus bij uitstek geschikt om jouw bedrijfsverhaal te vertellen. Waar ben jij goed in, wat verkoop je allemaal en wat maakt jouw bedrijf nou anders dan de andere in de winkelstraat? Wij helpen je graag met deze vraagstukken.

ALTIJD UP TO DATE

Voor het overbrengen van jouw bedrijfsverhaal is narrowcasting een geschikte tool. Door dynamische beelden, video’s en korte teksten te gebruiken valt jouw boodschap goed op bij het passerend publiek. Omdat het contactmoment in de winkelstraat kort is en bij een tankstation juist wat langer, geven wij graag advies over de lengte, inhoud en mix van de content.

Om relevantie te bieden aan de passant kun je gebruik maken van diverse softwarekoppelingen die wij aanbieden. Wij bieden voor makelaars en hypotheekverstrekkers bijvoorbeeld realtime koppelingen met diverse software-programma’s zoals Top 5 rentestanden, Realworks, Kolibri, Pyber en verschillende klantreviewplatforms. Zo is jouw etalage helemaal automatisch 100% up to date!

ULTRA HIGH-BRIGHTNESS

Etalage TV trekt bezoekers en passanten jouw winkel in. De etalageschermen met narrowcasting blijven bovendien ook buiten openingstijden je klanten, gasten en relaties inspireren en informeren. De schermen hebben een hoge helderheid zodat deze eyecatchers zelfs op een zonnige dag dé blikvanger zijn in de etalage. Bovendien biedt Etalage TV de mogelijkheid om meer producten uit te lichten dan er fysiek in de etalage passen. Laat buiten openingstijden bijvoorbeeld juist content zien die leidt naar jouw website of online diensten.

Producten en diensten die voorheen niet in de etalage pasten of duidelijk in beeld konden worden gebracht, zijn ineens goed in beeld te brengen. Steeds vaker worden deze etalageschermen dan ook geplaatst, zoals binnen petrol en bij makelaars en woonwinkels. Vanaf grote afstand valt de dynamische content op en trekt zo meer klanten jouw winkel binnen. Natuurlijk kun je etalageschermen ook goed gebruiken voor advertising.

‘Ik vertel je graag meer over de voordelen van narrowcasting in de etalage.’

020-330 92 47 Stuur mij een email

Joost Kuhlmann

Business Unit Manager

HELEMAAL OP MAAT

RAP Media heeft veel ervaring met het plaatsen en installeren van etalageschermen. Of het nou gaat om een groot of klein scherm, enkel- of dubbelzijdig en met of zonder geluid. Wij helpen je bij het plaatsen en installeren van het scherm. We zorgen ook voor de benodigde behuizing van het scherm, helemaal op maat. Heb jij een torenhoog plafond? Geen probleem! De behuizing kan bovendien naar eigen ontwerp ontwikkeld en bestickerd worden. Natuurlijk wordt de achterzijde altijd netjes afgewerkt met speciale reclamedoeken. Natuurlijk zijn ook dubbelzijdige schermen een mogelijkheid!

Met de etalageschermen van RAP Media maak je van toevallige passanten potentiële klanten. Wie een etalagescherm laat plaatsen door RAP mag rekenen op:

  • Ultra High Brightness displays met extra hoge lichtopbrengst, speciaal voor etalages
  • mooie content die bezoekers je winkel in trekken
  • extra aandacht (ook buiten kantoortijden) voor je etalage
  • efficiënt gebruik van de beperkte ruimte
Business Unit Manager

Joost Kuhlmann

'Met narrowcasting is jouw etalage dynamisch en altijd up to date. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend adviesgesprek!'