Rivièra Maison

Elke flagshipstore van Rivièra Maison beschikt vanaf nu niet meer alleen over de etalageschermen, maar ook over drie kassaschermen. Deze digital signage toepassing past binnen de stijl van de winkel en draagt daardoor bij aan de uitstraling. De sfeerbeelden en de verschillende acties trekken zo op een positieve manier de aandacht van de klant.

OVER RIVIÈRA MAISON

Rivièra Maison is een internationaal succesvol interieurmerk met tientallen vestigingen over de hele wereld. Ze bereiken een breed publiek met hun kernwaarden exclusiviteit, sfeer en service. Met etalageschermen en kassaschermen van RAP Media wordt er nog meer winkelbeleving gecreëerd.

In de winkels draait álles om sfeerbeleving ter inspiratie voor de klanten. RAP Media kreeg de opdracht om een ‘feel-good’ associatie zichtbaar te maken op de kassaschermen. Hiervoor inventariseerde RAP Media samen met Rivièra Maison de ruimte. Zo kon de beste positie en het benodigd aantal schermen voor het beste resultaat worden bepaald. De animaties op de schermen sluiten aan bij de sfeer van de winkel. Dat betekent dat er geen gebruik wordt gemaakt van felle kleuren, schreeuwende letters en dat er een rustig verloop is.

De kassaschermen trekken de aandacht en zijn onmisbaar bij het afrekenpunt. Rekening houdend met de beschikbare ruimte en zichtbaarheid voor de klanten zijn er landscape beeldschermen geïnstalleerd. Hierdoor is er een overzichtelijke verdeling tussen de content.

Doelstelling: producten onder de aandacht brengen, sfeer verhogen in de winkel.

‘Sfeerbeleving vergroten en wachttijd verzachten kan heel goed met narrowcasting. Ik adviseer je graag.’

020-330 92 47 Stuur mij een email

Elmer de Vries

Oprichter, Business Unit Manager