Wachtruimte

Profile DBS

Bij Profile DBS weten ze wat onderhoud is.

Over Profile DBS

Profile DBS, opgericht in 1988 door Dirk van Dijk in Hoogvliet, begon als een gespecialiseerde vestiging in banden, uitlaten, schokdempers, accu’s en remmen. DBS groeide al snel uit tot een prominente speler in de branche. Dit toonaangevend familiebedrijf beheert DBS nu zes divisies in de bandenindustrie, waarbij het een naadloze samenwerking en optimalisatie van alle services garandeert. Met 13 retailvestigingen en meerdere servicepunten in Zuid-Holland en Noord-Brabant biedt DBS een uniek totaalconcept in de sector, met diensten variërend van APK-keuringen, balanceren en carchecks tot velgen en zowel winter- als zomerbanden.

Klantgerichte aanpak

Als onderdeel van de Profile-franchiseformule staat DBS bekend om zijn klantgerichte aanpak, waarbij gastvrijheid voorop staat. Zowel particuliere klant en fleetowners kunnen bij DBS rekenen op uitstekende service, begrip en transparantie.

RAP Media en Profile DBS werken al lang samen, waarbij algemeen en gericht nieuws samen iedere bezoeker voorzien van boeiende content. Om alle klanten op de hoogte te houden van alle services en acties zet Profile narrowcasting in. RAP Media maakt voor Profile unieke content dat getoond wordt in de wachtruimtes. Nieuwe services, seizoensacties en klantreviews worden getoond. Bovendien hebben we voor Profile een unieke digitale informatiezuil ontwikkeld. Narrowcasting bij Profile DBS is al jaren in handen door RAP Media.

‘Maak van de wachttijd hét moment om je band met de klant te verbeteren, RAP Media weet als geen ander hoe dit kan.’

Bel RAP media Mail Jacco

Jacco de Ruiter

Business Unit Manager

Narrowcasting bij Profile DBS

Niet alleen informatie over acties en nieuws van Profile DBS passeren de revue, ook infotainment en de laatste nieuwsberichten worden op de beeldschermen getoond. Zo is de content altijd relevant, up to date en gericht op het moment. De juiste boodschap, op het juiste moment op de juiste locatie, dat maakt de cirkel rond.