Koop Lenstra Makelaars

Met de etalage als visitekaartje van het kantoor is een etalagescherm in de makelaardij een must. Bij Koop Lenstra zijn bij beide vestigingen etalageschermen geplaatst met realtime content zoals actuele rentestanden en door een automatische koppeling met Realworks ook het actuele huizenaanbod.

Koop Lenstra is gevestigd in Uithoorn en Breukelen. In de huidige woningmarkt is het niet eenvoudig om te verhuizen. Maar bij deze makelaar ben je aan het juiste adres. ‘Samenwerken aan succes’ noemen ze dat bij Koop Lenstra!

Bij beide vestigingen zijn etalageschermen geplaatst. Op deze etalageschermen wordt niet alleen het huizenaanbod getoond via een koppeling met Realworks, maar ook actuele top 5 rentestanden, klantreviews en gave dronebeelden van uitgelichte huizen. Samen met PMS signing is deze hele etalage gemoderniseerd.

Een mooie en goede mix aan content die zorgt voor veel attentiewaarde. Door het inzetten van Ultra High Brightness displays speciaal voor etalages zijn deze etalages zowel overdag als ’s avonds goed zichtbaar.

Doelstelling: aandacht van passanten trekken, uitleg diensten en onafhankelijk advies en acties communiceren.

‘Wil jij jouw etalage ook moderniseren? Neem gerust contact op!’

020-330 92 47 Stuur mij een email

Chantal van Binsbergen

Client manager