Ivana

Ivana heeft ons benaderd met de opdracht om meer balieverkopen te stimuleren. Het contentformat dat wij adviseerden laat zowel Ivana-acties als Nu.nl nieuws zien op de portraitschermen op de toonbank.

Ivana is opgericht in 1948 als merk voor groothandels en speciaalzaken in ijzerwaren, bouwbeslag, hang- & sluitwerk, verven, gereedschappen, machines  en bevestigingsmaterialen. Ivana biedt groothandels elke maand speciale acties. Deze acties geven wij vorm en worden getoond op narrowcasting-schermen bij de kassa of in de showroom!

Speciaal voor Ivana hebben wij kleine schermen voor bij de balie of kassa geïmplementeerd. Op deze schermen worden Ivana-acties en nieuws van Nu.nl op het contentformat getoond. Er zit ook een nette welkomstbanner in de loop. Deze kleine schermen zorgen ervoor dat de balie of toonbank netjes blijft zonder vele fysieke papieren banners of flyers.

Bij de kassa hangen ook narrowcastingschermen. Het contentformat dat wij hiervoor hebben gemaakt laat naast de Ivana-acties ook het nieuws en productvideo’s zien.

‘Veel retail-organisaties kunnen meer halen uit elk klantbezoek door narrowcasting in te zetten. Ik adviseer je graag!’

020-330 92 47 Stuur mij een email

Hessel de Vries

Oprichter, Business Unit Manager