Enviem

Dankzij een etalagescherm zien de klanten al tijdens het tanken verse broodjes en carwashprijzen langskomen. Met digitale menuborden licht je eenvoudig de winstpakkers uit. Vervolgens worden klanten tijdens het wachten voor de kassa nog eens geattendeerd op de carwash en de shopacties. Zowel buiten als binnen weet narrowcasting bij te dragen in de customer journey.

OVER ENVIEM RETAIL

Enviem Retail is een multi-brand company die we bijvoorbeeld kennen van het merk Gulf, maar zij exploiteerd ook tankstations met brandstoffen van andere merken.

RAP levert onder andere kassaschermen, etalageschermen, narrowcasting voor de wachtruimte en digitale menuborden aan Enviem Retail. Door narrowcasting op deze hotspots in te zetten, zien de bezoekers bij het tanken al de acties van de shop op het etalagescherm en worden zij verleid tot het aanschaffen van een lekker vers broodje of verse koffie.

Binnen petrol is de klantreis kort en krachtig. Op elke hotspot is het belangrijk om de content goed af te stemmen. Bij een etalage is dat contactmoment kort en moet de boodschap kort en duidelijk zijn. Bij een menubord of wachtruimte is er juist meer tijd. Wij helpen Enviem met deze communicatiedoelstellingen en zorgen voor de juiste contentformats.

Een klantreis binnen petrol gaat bijvoorbeeld als volgt: Al tijdens het tanken ziet de klant op het etalagescherm dat er een actie is met een drankje en een broodje. Wanneer de klant binnenkomt ziet hij de versafdeling. De digitale menuborden lichten hier de winstpakkende broodjes uit en bij het opeten van het broodje met het drankje ziet hij het display met nieuws van NU.nl en flitsmeister. Ten slotte loopt de klant naar de kassa en wordt hij nogmaals geattendeerd op acties en nevendiensten via het kassascherm.

Doelstelling: Omzet shop vergroten, overzichtelijk menu’s tonen, promoties en acties van Frais du Jour promoten.

‘Narrowcasting binnen de petrol-branche kan op veel verschillende hotspots. Wat is jouw doelstelling? Ik adviseer je graag!’

020-330 92 47 Stuur mij een email

Hessel de Vries

Oprichter, Business Unit Manager