Emil Frey

Emil Frey is één van de grootste automotive-organisaties in Nederland. Met vele merken en nog meer vestigingen is interne communicatie en externe uniformiteit ontzettend belangrijk. Wij helpen Emil Frey daarom met al hun narrowcasting-vraagstukken.

NARROWCASTING OP HET HOOFDKANTOOR ÉN LOKAAL

Emil Frey, één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland, maakt in de meeste vestigingen gebruik van narrowcasting. Dit begint al vanuit het hoofdkantoor. Hier wordt in het bedrijfsrestaurant gebruik gemaakt van interne communicatie via narrowcastingschermen. Hier worden interne nieuwtjes verspreid zoals verjaardagen en de vrijdagmiddagborrel, maar ook informatie over de dochterondernemingen. Zo worden alle Emil Frey-werknemers eenvoudig betrokken bij het hele bedrijf.

Onder andere BMW Ekris, Nefkens Peugeot en Hyundai Wittenberg zijn onderdeel van Emil Frey. Narrowcasting vind je bij alle servicebalies en in de meeste wachtruimtes van de vestigingen. Niet alleen om de klant persoonlijk welkom te heten, maar ook om te informeren of te amuseren. Beeldschermcommunicatie versterkt hierbij de merkbeleving.

Door narrowcastingschermen te koppelen aan het ERP of DMS systeem kan slim ingesprongen worden op de juiste fase in de customer journey.

Doel: wachtijd verzachten, winkelbeleving verhogen, persoonlijke aanpak uitstralen

‘Binnen de Automotive-branche is narrowcasting onmisbaar. Ik help je graag met een plan van A tot Z.’

020-330 92 47 Stuur mij een email

Chantal van Binsbergen

Client Manager