Cafetaria De Toren

Toen de hele zaak een opfrisbeurt kreeg, kon het inzetten van narrowcasting natuurlijk niet ontbreken. Met een videorow boven de toonbank, een portraitscherm naast de kassa én digital signage in het eetgedeelte is deze cafetaria helemaal fris en modern!

Over Cafetaria De Toren

Al 13 jaar zit cafetaria De Toren op een toplocatie in Breda. In januari 2020 is de gehele zaak volledig vernieuwd. Een nieuw logo, een nieuw interieur én narrowcastingtoepassingen in de winkel.

Een videorow van 4 schermen boven de toonbank zorgt voor zowel directe sales als voor het vergroten van de beleving. De Toren toont sfeerbeelden die de kwaliteit en ambachtelijkheid van de producten benadrukken. De vernieuwde huisstijl is doorgevoerd in het hele menubord. Rechts naast de kassa is ook nog een portrait scherm te vinden. Hier prijst De Toren ijs en ijskoffie aan. De producten die worden uitgelicht op het digitale menubord zijn professioneel door ons gefotografeerd en daarnaast hebben wij branded video’s gemaakt.

In het eetgedeelte van de cafetaria worden nogmaals sfeerbeelden getoond. Van het bakken van een hamburger tot de beelden van een heerlijke ijskoude cola, er komt van alles voorbij dat inspeelt op de beho eften van de klanten.

Doelstelling: het vergroten van de sfeer en het versterken van de huisstijl, het vergroten van de omzet en de verkoop van combi-deals.

In onderstaande video vertelt ondernemer Bas van de Ven meer over zijn cafetaria en over de verbouwing.

‘Wil jij ook narrowcasting inzetten in jouw cafetaria? Ik adviseer je graag!’

020-330 92 47 Stuur mij een email

Hessel de Vries

Business Unit Manager