Baan Twente Automotive

Kantine TV bij Baan Twente is gevuld met content speciaal gericht op de medewerkers van Baan. Informatief in de vorm van het laatste nieuws rondom acties van de importeur, en over het wel en wee van collega’s. Naast intern nieuws worden de beeldschermen, die ingedeeld zijn in drie afzonderlijk aan te sturen playlists, aangevuld met nieuwsfeeds van nu.nl. Rap Media verzorgd al even de Narrowcasting bij Baan Twente, evenals vele andere Ford dealers in Nederland.

Over Baan Twente Automotive

Mobiliteit van een ander niveau. Baan Twente is een mobiliteitscentrum voor trucks, bedrijfswagens en personenwagens. Naast traditionele verkoop is Baan Twente ook gespecialiseerd in leasing, carsharing, schadeherstel en onderhoud. Daarmee is deze dealer een mobiliteitsoplosser in Overijssel.

Met meer dan 50 jaar ervaring en vestigingen in Oldenzaal, Hengelo en Rijssen is ‘Baan Twente’ een begrip in Twente, Overijssel en ver daarbuiten. Deze Mercedes-Benz, Ford, Fuso en Smart dealer werkt met 200 collega’s iedere dag aan zorgeloos rijden voor al haar klanten.

Als familiebedrijf hecht Baan Twente veel waarde aan een duurzame band met de klant, maar in het bijzonder met de interne klant, het personeel. RAP Media helpt Baan Twente de interne communicatie optimaal in te zetten. In de kantines hangen schermen, die ingericht zijn met intern nieuws, verjaardagen van de collega’s en nieuws over events en acties. Narrowcasting bij Baan Twente is dus goed geregeld voor zowel collega’s als bezoekers!

“Optimaal betrokken collega’s bereik je het beste met beeldschermen met daarop formele en informele actualiteiten en bedrijf gerelateerde data.”

Bel Jacco Mail Jacco

Jacco de Ruiter

Business Unit Manager

De klantreis in goede banen

Bij Baan Twente is ieder contact moment geborgd met juiste en doeltreffende content. Samen met Baan Twente hebben met de verbouwing van de nieuwe showroom rekening kunnen houden met de juiste locaties van beeldschermen en videowall. Zo konden we samen rekening houden met alle touchpoints binnen de showroom, van sales tot after sales. Voor Ford zijn de showrooms van Baan nu het perfecte voorbeeld voor nieuwe (of te verbouwen) showrooms van andere Ford dealers. Van wachtruimte tot afleverplek, met de juiste boodschap weet narrowcasting bij te dragen in het binden van de klant.

Videowall afleverruimte

Klanten die hun nieuwe auto mogen ophalen in de showroom kunnen niet om de videowall heen waarop ze gefeliciteerd worden met de nieuwe aanwinst op 4 wielen.

 

blank
Jouw eigen klant beter bereiken

Medewerkerstevredenheid vergroten?

"Met een beeldscherm bouw je aan de relatie van je collega's, wij weten hoe!"