Bekijk al onze blogs

ETALAGE TV BIJ DE HYPOTHEKER

ETALAGE TV

Waar ben jij goed in, wat verkoop je allemaal en wat maakt jouw bedrijf nou anders dan de andere in de winkelstraat? In de etalage vertel je het! Voor het overbrengen van dit verhaal is narrowcasting een geschikte tool.

De Hypotheker maakt hier dan ook al jaren gebruik van. Carina Kloet, communicatieadviseur bij De Hypotheker vertelt waarom: ‘Narrowcasting is een belangrijk onderdeel binnen onze winkelformule. Het biedt de juiste boodschap op het juiste moment.’ De Hypotheker gebruikt narrowcasting meestal in de etalage en soms ook in wachtruimtes. Doordat De Hypotheker-vestigingen gevestigd zijn in winkelstraten of op andere A-locaties is het van belang om in korte tijd de aandacht te vangen van langslopend publiek.

DE JUISTE BOODSCHAP IS HERKENBAAR EN LOKAAL RELEVANT

Carina is verantwoordelijk voor de content die vanuit het hoofdkantoor op de etalageschermen wordt geplaatst. Samen met de contentstudio wordt de juiste combinatie van tekst, beeld en animatie bepaald. Naast de content die vanuit het hoofdkantoor wordt verstrekt is er ook ruimte voor de franchisenemers om lokale content toe te voegen. Carina: ‘Onze franchisenemers hebben de mogelijkheid om via de studio van RAP Media lokale content te plaatsen zodat zij nog gemakkelijker én sneller kunnen inspelen op de actualiteit. Bijvoorbeeld als er een nieuwbouwproject van start gaat in hun rayon of als zij een informatieavond voor starters of oversluiters organiseren. Met lokale content kun je nog persoonlijker met jouw (potentiële) klanten communiceren.’

Edgar Hollander is één van de franchisenemers bij De Hypotheker. Hij heeft vestigingen in Nieuw Vennep en Woerden. Toen hij recent twee etalageschermen plaatste bij de vestiging in Woerden zag hij al gauw dat álle posterborden vervangen moesten worden. Nu heeft hij in totaal zeven etalageschermen bij zijn vestigingen. Edgar: ‘Ik heb de etalageschermen gezien bij andere vestigingen en ik vind het een mooie en moderne strakke uitstraling hebben. De vergeelde posterborden voldoen niet meer.’ Op dit moment wordt er op zijn etalageschermen voornamelijk content getoond vanuit het hoofdkantoor. Edgar is ook bezig om te kijken hoe hij zijn etalageschermen lokaal nog beter kan inzetten: ‘ik ga na de zomer kijken of ik adverteerders uit de buurt zoals notarissen en makelaars mee kan laten draaien op de schermen. Ook ben ik aan het kijken naar manieren om klantreviews te plaatsen met bijvoorbeeld Klantenvertellen.’

DE KRACHT VAN REALTIME CONTENT

Klantreviews, maar ook de realtime Top 5 rentestanden zijn populaire contentitems in etalages. Ook samenwerkingen met bijvoorbeeld makelaars in de buurt zien we steeds vaker. Zo ontstaat er voor de passant een relevante mix aan content. RAP Media biedt softwarekoppelingen met de meest gebruikte systemen binnen de makelaarsbranche, maar ook interactieve templates die je zelf kan vullen. Zo wordt een waardevolle samenwerking eenvoudig gerealiseerd!

Terwijl de passant het huizenaanbod langs ziet komen op de displays word hij voorzien van de laatste rentestanden en krijgt hij direct te zien welke diensten De Hypotheker allemaal aanbiedt. Met klantreviews over deze vestiging is het beeld helemaal compleet en is de drempel om binnen te stappen verlaagd.

RAP MEDIA EN DE HYPOTHEKER

De samenwerking tussen RAP Media en De Hypotheker bestaat al ruim 3 jaar. Carina was daar al vanaf het begin bij: ‘Vanaf het eerste contactmoment is er een fijne samenwerking. Inmiddels werken we ruim drie jaar samen met RAP Media, in deze periode zijn er ruim 100 schermen geïnstalleerd bij circa 80 vestigingen van De Hypotheker. Er staat een professioneel en fullservice team klaar die snel antwoord weet op verschillende vraagstukken en kwalitatieve content levert. We hopen samen nog veel mooie projecten uit te gaan rollen.’ Op naar de toekomst!