Paardekooper

In de vernieuwde Paardekooper Store 2.0 wordt narrowcasting ingezet bij de kassa maar ook in de winkel. Dit versterkt de winkelbeleving, verzacht de wachttijd en zorgt voor meer verkoop van actieartikelen.

Paardekooper is één van de grootste onafhankelijke distributeurs van verpakkingen en disposables in Europa. Paardekooper Store 2.0 is een project voor een vernieuwde winkelformule waar meer ruimte is voor beleving, sfeer en inspiratie. Narrowcasting van RAP Media is één van de middelen die Paardekooper daar voor inzet.

RAP werkte samen met intereurbouwer Store3D zodat de narrowcastingschermen perfect opgaan in het interieur. Zowel bij de wachtruimte, als bij de kassa. Een zeer professioneel eindresultaat!

Op de diverse schermen wordt onder andere infotainment ingezet, maar ook acties en lokale mededelingen worden getoond. Onze eigen RAP studio heeft deze content opgemaakt.

Doel: Sfeer en beleving versterken, Actie- en impulsaankopen bij de kassa stimuleren, informeren en leerzame content laten zien

‘Bij het bouwen van een volledig nieuwe winkel is het eenvoudig om narrowcasting in te zetten op de juiste plekken. Ik adviseer je graag!’

020-230 92 47 Stuur mij een email

Elmer de Vries

Oprichter, Business Unit Manager