OK olie

De bezoeker ziet al van veraf het LED scherm met de acties. Eenmaal binnen worden de acties in de shop herhaald. Bezoekers worden beïnvloedt door deze vorm van digital signage en de shopomzet wordt vergroot.

OVER OK OLIE

OK is van oudsher een begrip als betrouwbare leverancier van brandstoffen en smeermiddelen. Daarnaast beschikt OK over een groot netwerk van tankstations verspreid over heel Nederland.

Voor diverse OK-stations verzorgen wij de narrowcasting. Bijvoorbeeld tankstation OK de Knoest in Nieuwegein, gelegen aan de A27. Deze drukke locatie weet veel bezoekers te trekken. OK de Knoest is aangesloten bij Lekkerland leveranciers en biedt daarom ‘Lekker op weg’ acties aan. Doordat deze OK een grote gevel heeft en veel tankende klanten weet te trekken, is outdoor narrowcasting heel geschikt

Ook bij OK Emmen hebben wij verschillende digital signage toepassingen geïmplementeerd. Wanneer een pomphouder beschikt over een zogeheten multimediapomp kunnen wij er voor zorgen dat hier geschikte content op wordt getoond! Een digitaal menubord en een scherm in de wachtruimte zorgen samen voor een professionele uitstraling én een verhoogde omzet.

Doelstelling: omzet vergroten in shop, acties communiceren aan medepassagiers in auto’s, bezoekers naar shop trekken voor eigen- en shop acties.

‘Binnen Petrol is er veel mogelijk met narrowcasting. Neem gerust contact op.’

020-330 92 47 Stuur mij een email

Hessel de Vries

Oprichter, Business Unit Manager