Euromaster

Gerichte acties, actualiteiten op de beeldschermen in de wachtruimtes van Euromaster zorgen voor meer duidelijkheid, betrokkenheid en meer upselling. Euromaster weet narrowcasting juist in te zetten om de klantbeleving te optimaliseren.

Euromaster is een Europese keten van banden- en autoservicecentra, opgericht in 1991 en onderdeel van de Michelin-groep. De organisatie biedt een breed scala aan diensten voor zowel particulieren als bedrijven, waaronder bandenverkoop, bandenwissel, uitlijning, balanceren, en reparatie van banden. Daarnaast levert Euromaster diverse onderhoudsdiensten voor voertuigen, zoals olie verversen, remmenservice, airco-onderhoud, en APK-keuringen. Met meer dan 2400 vestigingen in 17 landen richt Euromaster zich op kwaliteit en veiligheid, ondersteund door deskundige medewerkers en moderne apparatuur, om klanten betrouwbare en efficiƫnte service te bieden. Voor Euromaster heeft RAP Media de narrowcasting ingericht.

Euromaster narrowcasting

In Nederland heeft Euromaster ruim 100 vestigingen die uitgebreide banden- en autoservices aanbieden. Dit omvat onder andere bandenwissels, uitlijning, APK-keuringen, en onderhoudsdiensten zoals olie verversen en remmenservice. Euromaster richt zich op zowel particulieren als zakelijke klanten, met een sterke focus op veiligheid en kwaliteit.

70% van de mensen vinden wachten in een wachtruimte vervelend. Zorg voor aangename content om jouw klantervaring te verbeteren!

Bel RAP Media

Elmer de Vries

Business Unit Manager

Wie de band heeft, heeft de klant

Een veelgehoorde spreuk in automotive land. De klantreis binnen Euromaster is doorgaans korter dan bij autodealers. Veel van de klanten van Euromaster wachten op de werkzaamheden op locatie. Om ervoor te zorgen dat iedere klant een zo aangenaam mogelijke ervaring heeft tijdens het wachten op het onderhoud of het vervangen van de banden, heeft Euromaster beeldschermen in de wachtruimtes laten plaatsen om het wachten te veraangenamen.

RAP Media heeft samen met het marketingteam van Euromaster Nederland een concept ontwikkeld waar unieke Euromaster content wordt afgewisseld met actueel nieuws, weer en infotainment. Klanten worden gewezen op de lekkere koffie, het toegankelijke wifi-netwerk, socials en nog meer. De posterframes op deze vestigingen zijn (grotendeels) verwijderd. Hierdoor geen verouderde acties en beelden meer op locatie, maar alleen nog doelgerichte content, aansluitend op de communicatiedoelstellingen.