Brantjes Makelaars

Bij meerdere Brantjes-vestigingen hebben wij etalageschermen geplaatst. Unieke content die wij speciaal hebben ontwikkeld voor deze schermen en locaties trekken hier de aandacht van de passanten. Realtime rentestanden en klantreviews zorgen voor een frisse dynamiek.

OVER BRANTJES

Brantjes is een makelaar die met de tijd meegaat! Een woning kopen of verkopen? Dat gaat anders dan een paar jaar geleden. Brantjes Makelaars staat bekend om zijn kennis van de lokale markt, hoog serviceniveau en moderne aanpak. En dat is ook in de etalage te zien! Brantjes heeft voor meerdere vestigingen etalageschermen ingezet. Ook zijn we een samenwerking aan gegaan met PMS Signing. Zij verzorgen de LED-bordjes in deze etalage.

Doordat de boodschap voornamelijk voor passerend publiek is bestemd, is het van belang dat de content snel en duidelijk in beeld wordt gebracht. De door ons ontwikkelde content bestaat uit realtime informatie zoals Top 5 rentestanden, klantreviews en informatie over hypotheken en verzekeringen. Ook koppelingen met Realworks en Kolibri zijn mogelijk.

Doelstelling: unieke content weergeven, aandacht van passanten trekken en relevante informatie tonen.

‘Wil jij ook jouw etalage moderniseren? Ik adviseer je graag!’

020-330 92 47 Stuur mij een email

Chantal van Binsbergen

Client Manager