SWO De Splinter

Leden van samenwerkingsorganisatie de Splinter hebben allemaal een narrowcastingscherm bij de kassa (point-of-sale). Hierop kunnen zij hun eigen producten en diensten uitlichten én worden automatisch de gezamelijke Splinter-acties getoond.

Over SWO de Splinter

Samenwerkingsorganisatie (SWO) de Splinter is opgericht in 2008 met als doel om rendementsverbeteringen te bewerkstelligen voor zelfstandige tankstation ondernemers. Alle leden van Splinter hebben een kassascherm van RAP Media. De gezamelijke acties die hierop worden getoond worden door onze eigen studio opgemaakt.

Op kassaschermen worden niet alleen Splinter-acties getoond. Het contentformat biedt ook ruimte aan andere informatie. De ondernemer kan kiezen uit animaties voor Coffee to go of carwash-diensten, maar ook Nu.nl nieuws en Flitsmeister informatie over de verkeersdrukte behoren tot de mogelijkheden. Elk Splinter-lid kan zo zelf een keuze maken voor de meest relevante content bij zijn of haar pomp. Natuurlijk zijn kassaschermen van Splinterleden ook geschikt voor advertising.

Er zijn diverse Splinterleden die naast kassaschermen ook andere digital signage toepassingen hebben in hun tankstation. Een duoscreen boven de kassa bijvoorbeeld, of digitale menuborden en wachtruimte TV.

‘Wil jij ook meer weten over onze Splinter-acties, kassaschermen of digitale menuborden? Neem gerust contact op!’

020-330 92 47 Stuur mij een email

Ley Merlijn

Service en support medewerker